Still waiting for device hatası

ersoy58

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ImageUploadedByTapatalk1415554085.588448.jpg

Aynı sorun bende de var.

USB belleği yeniden biçimlendirip tekrar tüm usb portlarda denedin olmadı npci=0x2000 ve npci=0x3000 denedim yine aynı hatayı aldım.

Ben mavericks kurulumunu başarıyla gerçeklerştirdim. Usb bellekleri(fat olanları) görmüyordu recep bey bir kod verdi onula yüklemiştim. Nv_disable=1. Sende dene istersen! Boot acılırken 1 e bastım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimdeki gibi ayni sorunu bende aliyordum. Bana soyledikleri ise usb yi taktigim portu degistirmemdi. Gercektende o hatayi aldigimda usb yi taktigim portu degistirdim. Kurulum kaldigi yerden devam etti. Sizde bi boyle deneyin belki kod girmeniz bile gerekmiyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir şekilde sorunu hallettim. Kurulumu gerçekleştirdim şimdi bir başka problemim var. Usb'den kurtulmak için Bootloader'ı kuramıyorum çünkü daha önceden Windows ekranında hazırladığım usb'yi taktığımda görmüyor. Depolama alanında görünüyor ama içi boş görünüyor ya da okumuyor diyebilirim. Başka bi şekilde tarif edemiyorum çünkü yabancısıyım jargonun. Ne yapmalıyım nasıl halletmeliyim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı