Stock ROM Bootloader'sız kurulur mu?

Biraz kabaca olabilir ama ben denediğimde olmamıştı. Eşeğe anlatır gibi anlatır mısın?

Biraz kabaca olabilir ama ben denediğimde olmamıştı. Eşeğe anlatır gibi anlatır mısın?
İlk olarak UsbDK X64'e sağ tıklayıp kurun. (PC'niz 32 bit ise diğerini kurun.) Daha sonra yeniden başlatın, UnlockBootloader.bat isimli dosyayı açın, ekranda Waiting for device... tarzı bir ibare çıkmalı. Bu esnada telefonu kapatın, ses tuşlarına basılı tutarken PC'ye bağlayın. Program cihazınızı algılayıp kısa süre içinde kilidi açacaktır. Daha sonra cihazınızı tekrardan açabilirsiniz.

Eğer açılmak yerine siyah arkaplanda ufak beyaz yazılar görürseniz 1 kere güç tuşuna basarak atlamanız yeterli olacaktır.

Dostum telefonu yeniden başlatırken bastım ekran gelmedı ama CMD'de bir şeyler yazdı yaptı büyük ihtimal. Şu anda açılmıyor ağlaycağım

Dostum telefonu yeniden başlatırken bastım ekran gelmedı ama CMD'de bir şeyler yazdı yaptı büyük ihtimal. Şu anda açılmıyor ağlaycağım
Yaptım açıldı ve bootloader da açıldı

CMD'yle alakalı bir şey yok artık. Dediğim gibi güç tuşuyla geçebiliyor olmalısınız.

Ne yazdığını söylerseniz daha iyi olacaktır.

Yaptım açıldı ve bootloader da açıldı
Sorun yok o zaman. Artık kalanı klasik ROM flashlama işi.

CMD'yle alakalı bir şey yok artık. Dediğim gibi güç tuşuyla geçebiliyor olmalısınız.

Ne yazdığını söylerseniz daha iyi olacaktır.
Hiçbir şey yazmıyordu sipsiyah ekrandı power tuşuna basılı tutunca düzeldi.İsterseniz şimdi endonezya romunu kuralım

Hiçbir şey yazmıyordu sipsiyah ekrandı power tuşuna basılı tutunca düzeldi.İsterseniz şimdi endonezya romunu kuralım
Ben daha önce flashlamadım pek bilgim yok ondan diyorum

Ben daha önce flashlamadım pek bilgim yok ondan diyorum
Dostum yeniden başlatayım dedim ekrana bahsettiğin beyaz yazılar geldi ve açılmadı kapandı telefon.

Şuan sorunsuz şekilde açabiliyor olmalısınız artık. beyaz yazı görünce hemen power tuşuna basıp geçin.

Şuan sorunsuz şekilde açabiliyor olmalısınız artık. beyaz yazı görünce hemen power tuşuna basıp geçin.
Evet mantığını anladım şuan her açılışta geleceğini bilmediğim için panik yaptım kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…