Stockholm 2021 2.tur tahminim

martinya

Decapat
Katılım
8 Nisan 2021
Mesajlar
215
Çözümler
1
Yer
al hoceima fas
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim tahminim bu yönde. 0 3'e kimi koysam çok kararsız kaldım.

1635544897944.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3-0'dan Navi'yi kaldır kesinlikle. Garanti turu geçecek zaten. 1 mağlubiyet alması durumunda puan alamazsın. 0-3'e ise insanların %99'u aynı takımı koydu. Ek olarak Ence ve Astralis'i ben koymadım. Sana da önermiyorum. Bak yukarıda Gambit var. Onu kesinlikle ikisinden birinin yerine koy. Turnuvanın belki de en iyi takımını koymamışsın. Copenhagen Flames de aynı şekilde zira. İlk turda güzel performans sergilediler. Astralis ya da Ence çıkartılıp yerine konabilir.
 
Güzel tahminler ama ence yerine gambit veya copenhagen flames alınabilir. Eg kesin 0-3 yapar. Na takımı olmasalar asla burada olamazlardı.
 
3-0'dan Navi'yi kaldır kesinlikle. Garanti turu geçecek zaten. 1 mağlubiyet alması durumunda puan alamazsın. 0-3'e ise insanların %99'u aynı takımı koydu. Ek olarak ence ve Astralis'i ben koymadım. Sana da önermiyorum. Bak yukarıda gambit var. Onu kesinlikle ikisinden birinin yerine koy. Turnuvanın belki de en iyi takımını koymamışsın. Copenhagen flames de aynı şekilde zira. İlk turda güzel performans sergilediler. Astralis'ya da ence çıkartılıp yerine konabilir.

Ben Astralis yerine copehagen, ence yerine gambit koydum geçen copenhagen Astralis'i tokat manyağı yapmıştı çünkü.
 

Geri
Yukarı