Stok yapmak için diş macunu önerisi

Lucky7

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2022
Mesajlar
1.422
Makaleler
1
Çözümler
4
Yer
Türkiye
Arkadaşlar dün Migros'a gittim ve white now indirimle 54.90 olmuş diye gösteriyordu ve fiyatı 150 civarı diyordu. Şok zam yansıtmalarına başlamış o yüzden diş macunu stoklamayı düşündüm ama Amazon üzerinden alacağım. Nays zaten %15 geri veriyordu onu da kullanırım aklımda şu an iki tane var aşağıya yazacağım sizinde öneriniz varsa belirtin. Marvis gibi yüksek fiyatlı almayı düşünmüyorum. Zamanında kötü macun kullandım zaten. Dün hemen bir tane white now aldım onu kullanıyorum herkeste öneriyordu zaten.
Aklımda sadece 2 tane vardı aslında diğerlerini de atayım. Signal white now paradontax almayı planlıyordum ama detox halide varmış white now diş macunun oda aklıma takıldı. Bir de Colgate'in hangisi iyi oluyor? Direkt beni stokla diye bağıran 4'lü colgate var.
 
Diş macunlarını her seferinde değiştirmek gerekiyor tolerans muhabbetinden dolayı. Stok yapacaksanız farklı birkaç taneden stok yaparak bittikçe başka markaya geçin.
 
Yağ stoklayanı un stoklayanı şeker stoklayanı gördüm ama diş macunu.😂😂

Yok hocam Migros'ta uçuk fiyat görünce zaten uygun diye alayım diyorum.

Diş macunlarını her seferinde değiştirmek gerekiyor tolerans muhabbetinden dolayı. Stok yapacaksanız farklı birkaç taneden stok yaparak bittikçe başka markaya geçin.

Hocam o zaman Signal'den colgate ve paradontax hepsinden birer tane alayım.@muhammedddddddd @gods of 999 @mzcn hocalarım dediğim şu: https://www.migros.com.tr/signal-dis-macunu-white-now-75-ml-p-206f5a7
Cidden zamla 146,90 olacaksa fahiş fiyat olur ve asgari ücrete zam geldiğinden olağan geliyor. Zam haber şok fiyat etiketi attı 100 civarı bayağı ürünün fiyatları yükselecek gibi duruyor.

Beyazlatıcı özelliği olanların hepsi boş. Diş etini güçlendiren ve çürüğe karşı koruma sağlayan hangisi ise onu al.
Hocam zaten hepsi çürüğe karşı korumuyor mu? Yazın şehir dışına gidince ve her gün kola içince minem sarardı ve çürüdü. Hem sarılık alması lazım hemde çürüğe karşı koruması lazım. Diş etim hiç kanamıyor şuanlık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı