Stoklar düzelince 9300TL'ye 3060 Ti sistem toplanır mı?

Bütçe
9400
O işlemci ile darboğaz yapmaz mı, bence Ryzen 7 alın.

Ryzen 3-5-7, Intel i3-i5-i7 bunlar kağıt üzerinde olan şeyler. 5600X tekli çekirdek gücü olarak Ryzen 7 5800X ile aynı seviyede. En büyük fark çekirdek sayıları bu da oyunlarda öncelik olarak tekli çekirdek gücünün gerisinde yer alır. Önemli olan nesildir 5600X'in bir başka Ryzen 7 olan 2700X'i gömmesi gibi.

Burası Türkiye. Belki bu akşam büyük bir devlet krizi ya da siyasi kriz çıkacak ve ekonomi, lira yine tepetaklak olacak. Olmayacağının kimse garantisini veremez. Bu nedenle bu sorduğun tipte soruların cevabını kimse veremez.

Ayrıca böyle bir olay yaşanmasa bile belirttiğiniz özelliklerde bir sistemi o bütçede toplayabileceğinizi de pek sanmıyorum.

Zen3 işlemcilerinin oyun performansı konusunda aralarında 3 5 fps fark ediyor ilginç bir şekilde. 5600x, 3090 kullanmadığın sürece darboğaza düşmez.. 32 Ram yerine, güzel bir psu al. Valla stoklar sıkıntıya girmeden önce ben en ucuz 3060ti kartı 6k' dan gördüm. 3K da 5600x desen zaten bütçe nalları dikiyor. Gerisini sen hesap et.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı