Tekstil ürünleri satacaksan iade istenebilir, eğer iade tarihi geçerse ürün elinde kalabilir. Eğer sermayen varsa her türlü elinden çıkartabilirsin bir süre sonra.
İade kısmıyla da onlar ilgileniyorsa ve güvenli bir firmaysa bence mantıklı. Şirket işini nasıl halledeceksiniz? (Bilmediğim için soruyorum, bireysel falan oluyor mu?)Evet tekstil bir X firması buldum entegrasyon falan diyorlar ürün alındığında onlar gönderiyor benim sipariş vermemede gerek kalmıyor ve sanki siz gönderiyormuşsunuz gibi oluyor.
İade kısmıyla da onlar ilgileniyorsa ve güvenli bir firmaysa bence mantıklı. Şirket işini nasıl halledeceksiniz? (bilmediğim için soruyorum, bireysel falan oluyor mu?)
10 dk önce bir haber gördüm. Vivense'den alınan ürün 2 aydır gönderilmemiş. Muhtemelen vivense de üreticiden ürünü alamıyor. Bu gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Diğer platformları bilmiyorum ama Trendyol'un satıcı cezaları genel olarak ürün bedelinin %5 ila %20 arasında. Eksik kusurlu ürün, geç teslim vs gibi durumlarla fazla karşılaşmayacaksanız olabilir ama bunu garanti edemiyorsanız sürekli ceza yiyerek kazandığınız parayı Trendyol'a hediye etme durumunuz da olabilir. İyi bir firmayla anlaşırsanız neden olmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.