STOP: 0x00000124 Mavi Ekran Hatası

Serkan Altas

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Benim PC son 1 aydır kendiliğinden mavi ekran hatası vermeye basladı bir türlü geçmedi. Ram yetersizliği de falan da yok olsaydı bu zamana kadar vermesi lazımdı. Windows'u yeniden yükledim ama yine hata veriyor. Ekran kartını soktum belki ondandır dedim. O da olmadı RAM'lerin yerini de değiştirdim yine olmadı. Arkadaşlar yardim ederseniz çok minnettar olurum lütfen yardim edin bilgisayarcıya da gidip para vermek istemiyorum. Birkaç defa eskiden götürmüştüm bilgisayarcıya para kaptırmak istemiyorum.

ty6l0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım sen ilk önce forum kurallarını oku, çok fazla yazım yanlışın var.

C:/Windows/Minidump klasöründeki dosyaları masaüstüne kopyalayıp winrar arşivine ekle sonra da bir siteye yükleyip çıkan linki burda paylaş.

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

- - - Güncellendi - - -

Kod:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage
to your computer.

The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe

If this is the first time you've seen this stop error screen,
restart your computer. If this screen appears again, follow
these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer
for any Windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware
or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remove or disable components, restart
your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then
select Safe Mode.

Technical Information:

*** STOP: 0x00000124 (0x00000000, 0x863a94dc, 0x00000000, 0x00000000)

*** ntoskrnl.exe - Address 0x82d2c493 base at 0x82a0a000 DateStamp 0x4a5bc007

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver ve sistemsel sorunlar.

1 ) Malwarebytes : Free anti-malware download dan Anti Malware yazılımını kurun ( kurarken en sonda deneme sürümünü aktif et var, onun tikini kaldırıp aktif etmeyin). Güncelleyip derin tarama (C:, D: ,...) yapın. Tarama sonucunda bulunan zararlıları silin. Oluşan logu masaüstünüze kaydedip buraya ekleyin.

2 ) Komut istemini (cmd) yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu yazıp Windows onarımını gerçekleştirin.

3 )
https://www.technopat.net/forum/aygit-suruculeri/13029-technopat-driver-guncelleme-hizmeti-11.html driverlarınızı güncelleyin.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı