Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Yanlış yapıyorsun gibi. Ekran görüntüsü paylaşın veya kısa video.
Aksam atarim video cekip.
Programi acip djavu Key yazan yerde ust kisma readme notunda yazan bana verdikler your persenol ID sifresini giriyorum. Alt kismada konuda yazan .cetori Key'ini giriyorum.

Yanlış yapıyorsunuz zaman. Orada elinde şifre verilen için yazılmış size kim şifre verdi de orayı karıştırıyorsunuz?

Kısmını yapacaktınız.
Bu dediginizi de yaptim. Bir sayfa geride gerekli dosyayi paylastim 4 gun önce. Suan beklemem mi gerekiyor?

Evet. Başka yapabileceğiniz bir şey yok. Dosyaları yedekleyip bekleyebilirsiniz.

Murat, bu sekilde bir cevap gelmiş. Ne demek istedigini tam anlamadim. Yardimci olabilir misin?

Rar içinde log dosyası, bozulmuş ve bozulmamış 5 adet resim mevcut.
Konu başında NOT 4'ü okuyun. Sizin için yapılabilecek bir işlem yok. Desteklenmeyen dosya formatı ile şifrelenmiş sizinkiler.

Kvag dosya formatı önümüzdeki aylarda desteklenme ihtimali var mı?
HDD'yi söküp saklamam verilere zarar verir mi?
Birkaç veri kurtarma şirketi ile iletişime geçtim bu dosyaların kurtarılma imkanı var mıdır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…