Store Broker nedir?

Doom06

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
.
Arkadaşlar, bazen fanlar hızlanınca görev yöneticisine giriyorum. En fazla CPU kullanan şeyin ''Store Broker'' olduğunu görüyorum. Bazen %90' lara bile çıkabiliyor. Nedir bu Store Broker?

Güncel.
@MF , @Murat5038 , @Recep Baltaş .

Son düzenleyen: Moderatör:
C:\Users\Kullanıcı adın\AppData\Local\Packages\winstore_cw5n1h2txyewy\LocalState\
Burada gir ve Cache adında bir klasör yoksa oluştur.
Microsoftta biri bu şekilde çözmüş. Bu sorunun sebebi de çoğunlukla kullandığınız tweak araçlarından kaynaklanıyor.
Sorunun nedeni ise Windows market uygulamasının önbellek hasarından kaynaklı.

C:\Users\Kullanıcı adın\AppData\Local\Packages\winstore_cw5n1h2txyewy\LocalState\
Burada gir ve Cache adında bir klasör yoksa oluştur.
Microsoftta biri bu şekilde çözmüş. Bu sorunun sebebi de çoğunlukla kullandığınız tweak araçlarından kaynaklanıyor.
Sorunun nedeni ise Windows market uygulamasının önbellek hasarından kaynaklı.
Doğru Market açılmıyor ne zaman yeni kullanıcıya geçerim bilmiyorum. Cache adında klasör var.

Doğru Market açılmıyor ne zaman yeni kullanıcıya geçerim bilmiyorum. Cache adında klasör var.
Cache adındaki klasör ismini Cache1 olarak değiştir. Sen yeni klasör açıp adını Cache yap ve bilgisayarı yeniden başlat. Düzelme var mı bildir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı