Çözüldü STORPORT.SYS mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Caner akbaba

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Editör
Merhaba. Bilgisayarıma dün SanDisk SSD Plus 120 GB SSD aldım. Kurulumu gerçekleştirdim. Oyunlarımı indiriyordum. Mavi ekran aldım ve hata kodunda storport.sys yazıyordu. Sürekli böyle olur mu? Çözümünü falan bilen var mı?

Çözüm
Akşam 3 saat te oyun inmiş mavi ekran vermemiş bu da error scan sonuçları quick scan kapalıydı.
Oyuna giriyorum ilk elden sonra oyun böyle kalıyor PC şarteli kesip tekrar açıyor.
SSD'min kablosunu 2. SATA portuna takınca sorunum düzeldi.
Diski kontrol eden port sürücüsü çöküyor.
Yine de dosyaları atın.

Bir de ekran kartı sürücüsü çökmüş.
Onu da güncelleyin.

HD Tune Pro ile "Quick Scan" kapalı şekilde her diske "Error Scan" istiyorum.
SSD arızalı değilse ve HDD varsa HDD tetiklemiş olabilir.

Bir de ekran kartı sürücüsü çökmüş.
Onu da güncelleyin.

HD Tune Pro ile "quick scan" kapalı şekilde her diske "error scan" istiyorum.
SSD arızalı değilse ve HDD varsa HDD tetiklemiş olabilir.

SSD de hata çıkmadı quick scan kapalı şekil de şu an HDD'ye aynı testi yapıyorum sonuçları paylaşacağım HD Tune Pro uygulamasını kurarken de mavi ekran yedi ve o ekran da dondu kasa da güç tuşunun yanındaki reset e bastığım zaman kasanın şartelini kapatıp açtı.
Ekran kartım AMD Radeon R5 220 2016 en son sürüm driver ı indirdim fakat Windows 10 da ki isteğe bağlı güncelleştirmeler de ekran kartıyla ilgili bir güncelleme var onları da güncelledim.
SSD de hata çıkmadı quick scan kapalı şekil de şu an HDD'ye aynı testi yapıyorum sonuçları paylaşacağım HD Tune Pro uygulamasını kurarken de mavi ekran yedi ve o ekran da dondu kasa da güç tuşunun yanındaki reset e bastığım zaman kasanın şartelini kapatıp açtı.
Ekran kartım AMD Radeon R5 220 2016 en son sürüm driver ı indirdim fakat Windows 10 da ki isteğe bağlı güncelleştirmeler de ekran kartıyla ilgili bir güncelleme var onları da güncelledim.

HDD bir hasar çıkmadı şu an bilgisayarımı açık bıraktım oyun iniyor yarın detayları paylaşırım hayırlı geceler.

Son düzenleme:
Ben müdavim miyim arkadaşım?
Benim de işlerim olabilir mi?
Her zaman burada olmak gibi bir kaidem mi var?
Ben bakamazsam başkasını etiketle.
@SullivianKing
Ve milletin konusuna etiketleme beni.
Kendi konuna etiket atarak mesaj yaz.

Akşam 3 saat te oyun inmiş mavi ekran vermemiş bu da error scan sonuçları quick scan kapalıydı.
Oyuna giriyorum ilk elden sonra oyun böyle kalıyor PC şarteli kesip tekrar açıyor.
SSD'min kablosunu 2. SATA portuna takınca sorunum düzeldi.

Dosya Ekleri

• 20-Aðustos-2021_23-40.png
    20-Aðustos-2021_23-40.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 112
  • 21-Aðustos-2021_00-58.png
    21-Aðustos-2021_00-58.png
    36,6 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG-20210821-WA0016.jpeg
    IMG-20210821-WA0016.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı