nemesisqwe Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Epic'den aldım ama yama bulamıyorum.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.262 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Güncel - Stranded Deep Türkçe Yama Stranded Deep Türkçe Yama, oyunun tüm metinlerini Türkçeye çevirmektedir. Bu sayede, oyunun hikayesini, diyaloglarını ve diğer metinlerini Türkçe olarak takip edebilir ve oyunun tam anlamıyla keyfini çıkarabilirsiniz. Stranded Deep, Steam ve... forumchess.com.tr Artı 0 Eksi
Güncel - Stranded Deep Türkçe Yama Stranded Deep Türkçe Yama, oyunun tüm metinlerini Türkçeye çevirmektedir. Bu sayede, oyunun hikayesini, diyaloglarını ve diğer metinlerini Türkçe olarak takip edebilir ve oyunun tam anlamıyla keyfini çıkarabilirsiniz. Stranded Deep, Steam ve... forumchess.com.tr
unkown1011011 Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 229 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 11 Temmuz 2024 #3 nemesisqwe dedi: Epic'den aldım ama yama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendin yapabilirsin Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.262 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 Steam olsaydı,abone ol üzerinden Türkçe yama yapabiliyordun. Yönlendirirdim ama sadece internetten bulabildim yamayı Artı 0 Eksi
Steam olsaydı,abone ol üzerinden Türkçe yama yapabiliyordun. Yönlendirirdim ama sadece internetten bulabildim yamayı
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 11 Temmuz 2024 #5 Account Suspended Ben bu yamayı kullandım, Epic Games ile uyumlu. Artı 0 Eksi
KS KS nemesisqwe Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #6 Onur Kaan Arslan dedi: Steam olsaydı,abone ol üzerinden Türkçe yama yapabiliyordun. Yönlendirirdim ama sadece internetten bulabildim yamayı Genişletmek için tıkla... unkown1011011 dedi: Kendin yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Nasıl olucak o yama güvenilir mi 632270 dedi: Account Suspended Ben bu yamayı kullandım, Epic Games ile uyumlu. Genişletmek için tıkla... vırus felan yok demi Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan dedi: Steam olsaydı,abone ol üzerinden Türkçe yama yapabiliyordun. Yönlendirirdim ama sadece internetten bulabildim yamayı Genişletmek için tıkla... unkown1011011 dedi: Kendin yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Nasıl olucak o yama güvenilir mi 632270 dedi: Account Suspended Ben bu yamayı kullandım, Epic Games ile uyumlu. Genişletmek için tıkla... vırus felan yok demi
unkown1011011 Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 229 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 13 Temmuz 2024 #7 nemesisqwe dedi: Nasıl olacak. O yama güvenilir mi? Vırus falan yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Oyun dil dosyalarını bul, aç ve gerekli tüm yerleri Türkçe yap. Yama hazır Artı 0 Eksi
nemesisqwe dedi: Nasıl olacak. O yama güvenilir mi? Vırus falan yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Oyun dil dosyalarını bul, aç ve gerekli tüm yerleri Türkçe yap. Yama hazır