Sürprizbozan Stranger Things 4 hakkında düşünceleriniz

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iKayraOnur

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
3.956
Makaleler
2
Çözümler
28
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi forumlar, bu konuyu Stranger Things 4 hakkında tartışabilmek için açıyorum. Konu henüz bitirmeyenler için uygun değil, sürprizbozan içermekte.

Oyuncular hakkında kendi fikirlerim:
Bence Hopper tutsak alınmadan kurtulsaydı ve Vecna laneti için çalışsaydı daha zevkli olabilirdi. Aynı zamanda Will ve Mike'ı çok az gördük, Jonathon ile adını hatırlayamadığım pizzacı çocukla beraber takılsalar da onları da bir önemli rolle görmek isterdim. Onun harici Henry'nin tarzı iyiydi, özellikle son bölümü çok beğendim.

Gerçekleşen olaylar hakkında:
En iyi sahnelerden biri Max'in Vecna'dan kurtulmasıydı bence. Aynı zamanda finale çok şaşırdım, fragmanda saatin daha büyük bir rolü olur sanmıştım ancak göndermeler yer verilmiş daha çok. Umarım 2. kısımda onun da gerçek olayı öğrenilir. Bir de Creel ailesindeki çocuğun Henry olması, sonradan Eleven yüzünden Vecna olması, ve Max'in kurtarılması için gereken ipucunu Henry'in babası Victor'un vermesi çok şaşırttı. Güzel bir senaryo.

Beklediğim teoriler:
Öncelikle şunla başlayayım, umarım Yuri'yi iyice döverler. Aynı zamanda en son Nina projesi bitiyordu sanırım yani Eleven, Vecna ile mutlaka tekrardan savaşacak gibi geliyor.

Siz de kendi yorumlarınızı belirtebilirsiniz, aklıma geldikçe ekleme yapacağım, teşekkürler!
 
İlk 3 sezonda olan her şeyi hiç beklenmeyecek bir şekilde farklı bir karaktere bağladılar. Oldukça başarılı ama deprem sonrası sahneler kötü.
 
İlk 3 sezonda olan her şeyi hiç beklenmeyecek bir şekilde farklı bir karaktere bağladılar. Oldukça başarılı ama deprem sonrası sahneler kötü.
Katılıyorum, yine de güzel bir sezon. Son bölümünü bitirmeme az kaldı, Eleven ile Vecna'nın savaşmasını bekliyorum. Umarım güzel bir finali vardır.
 

Geri
Yukarı