Stranger Things 4. Sezon 2022'de gelebilir!

Dizinin başrollerinden Finn Wolfhard Fanmio'da gelen bir soru üzerine Stranger Things'in ne zaman çıkacağını yanıtladı. Detayar şu şekilde;


Dizinin başrol oyuncularından Finn Wolfhard'a göre Netflix'in en popüler dizilerinden Stranger Things'in 4. sezonu, 2022'de yayınlanacak. Daha önceki söylentiler, yeni sezonun Ağustos 2021'de yayınlanabileceğini ifade ediyordu ki en yeni haberlere göre Ağustos 2022'de prodüksiyon çalışmaları yeni bitmiş olacak.

Ünlü isimlerin hayranları ile çevrimiçi ortamda bir araya gelip iletişim kurabildikleri bir platform olan Fanmio'da Stranger Things hayranlarından birinin dizinin 4. sezon yayın tarihi ile ilgili sorusuna yanıt veren Wolfhard, 4. sezonun "önümüzdeki yıl bir ara yayınlanacağını" ifade etti.

3. sezon ile 4. sezon arasına 3 yıl gibi uzun bir sürenin girmesinin en temel nedeni, tahmin edebileceğiniz gibi COVID-19 salgını. Konuyla ilgili söylentilere göre dizinin çekimleri salgın nedeniyle oldukça ağır ilerliyor ve dizinin prodüksiyon çalışmaları Ağustos 2021'de anca tamamlanmış olacak. Bu doğruysa Stranger Things 4. sezonun Mart ya da Nisan 2022'de yayınlanmasının son derece olası olduğunu ifade edebiliriz.

Dizinin 2022 yılında yayınlanacağına dair son açıklama, bizzat dizinin başrol oyuncularından birinden gelmiş olsa da bu konuda henüz Netflix tarafından yapılmış resmi bir açıklamanın bulunmadığını hatırlatalım. Şirket, salgının hafiflemesi ve çekimlerin hızlanmasıyla birlikte 4. sezonu yılın son çeyreğine yetiştirmek de isteyebilir.

Kaynak: Webtekno


Yani bu kadar güzel bir dizinin bu kadar geç çıkması üzücü. Bu yıl çıkmasını bekliyorduk ama çıkmayacak gibi :(

@MESs¹¹
 
Pandemi ne alaka ya? İsteseler çekerler diziyi hemen. Walking dead pandemi döneminde 6 bölüm çekildi mesela. İsteyen yapıyor yani. Zaten dizinin çoğu oyucusu genç, hastalıktan az etkilenen kesim. Yine de garanti olsun diye herkesi 2'şer 3'er defa aşılatıp yine çekebilirler diziyi. Bu kadar uzun ara saçma.
Cidden ya salın da izleyelim şunu 🤬
 
Adamlar geçen yıl 4. sezon fragmanı yayınladı fakat 2 yıl sonra gösterime gireceğini tahmin edemediler. Gerçekten tuhaf bir durum...
Yalnız harbiden Teaser'in üzerinden bir yıl geçti 🧐
Netflix bu. Yarım bırakıp uzun süre bekletmeyi çok severler. Her diziye aynı şey.
Ben hala mekan basma işine okeyim 😎
Birkaç gün önce Stranger Things'i bitirdiğimde çabuk bitirdiğim için kendime kızmıştım. Sonra 4. sezonun 2021'de gelebileceğini öğrendiğimde de bayağı sevinmiştim. 2022 ne be insafsızlar...
Ben diziyi unutacağım sen ne diyorsun 😅
 

Yeni konular

Geri
Yukarı