Ağırsağlam'ın strapleri asla can yakmıyor ve deriyi soymuyor öneririm. Çok ucuz değil sanırım ama ömürlük ekipman.![]()
Deri Lifting Strap (Bilek Kayışı)
Ağırsağlam lifting strap ile bileklerinizi yormadan sırt kaslarınızı geliştirin, daha ağır kaldırın. Yumuşak ve dayanıklıdır.shop.agirsaglam.com
Yok nasırları engeller.Hocam peki bu tarz eldivenler bilek için işe yarar mı?
Anladım teşekkür ederim.Yok nasırları engeller.
Koku yapmaz mı hocam derilerAğırsağlamın strapleri asla can yakmıyor ve deriyi soymuyor öneririm. Çok ucuz değil sanırım ama ömürlük ekipman.![]()
Deri Lifting Strap (Bilek Kayışı)
Ağırsağlam lifting strap ile bileklerinizi yormadan sırt kaslarınızı geliştirin, daha ağır kaldırın. Yumuşak ve dayanıklıdır.shop.agirsaglam.com
Bu nu al geç. Ya da o bütçelere çıkacaksan SBD al ona istesen de zarar veremezsin ama prof strongman powerlifter olacam dersin yoksa attığımı al geç.Merhaba. Çok pahalı olmayacak bir şekilde strap almayı düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Koku yapmaz mı hocam deriler
Koku yapmaz mı hocam deriler.
Bu nu al geç. Ya da o bütçelere çıkacaksan sbd al ona istesen de zarar veremezsin ama prof strongman powerlifter olacağım dersin yoksa attığımı al geç.
Arkadaşların attıkları bütçeler gereksiz, o paraya tavuk alır yersin.
Hocam zaten ben başlayalı 3 ay falan oldu çok ağır kilolarda çalışmıyorum 70 ile bench atıyorum. Sırt günlerinde vs bileğimi desteklese bir de nasırlara çözüm olsa iyi olur benim için. Sizin bu attığınız. Nasırlara karşı korur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.