HOI4'de özellikle önerebileceğimiz bir DLC yok senin oyun zevkine kalmış bence hangi ülkelerle oynamak istiyorsun büyük DLC'lerde oynanış mekaniklerinden hangisi sana daha cazip geliyor gibi. Bu arada 1.3K saatim var ve öğrenmesi kolay bir oyun sadece bazı mekanikleri çözmen zaman alabilir.
Beni sürükleyecek bir strateji oyununa başlamak istiyorum. Halihazırda Steam'de EU4 var ama bu oyunlara yeni başlayacağım. Sizce HOI4'e veya başka bir strateji oyununa para vermeli miyim (EU4 zor diyorlar) ve DLC'lere sahip değilim. Başlangıç için DLC'ye ihtiyaç var mıdır? (EU4, HOI4 vs.)
Three new national focus trees are the heart of this expansion. The minor powers of Bulgaria, Greece and Turkey each have new alternate historical paths to follow as they resist incursions into the strategic sea lanes of the Back and Aegean seas.
The enemy has installed a puppet government in an allied nation. Brave individuals promise to fight against their occupiers and oppressors. Use your agile espionage skills to support the work of La Résistance.
store.steampowered.com
Bana göre olması gereken 2 DLC incelemeler karışık olsa da güzel. Çeşitli oyun modları da bulunmakta günümüz modu 1. dünya savaşı modu kesinlikle denenmeli. Japon ve Çin savaşına da ilgi duyuyorsan onun için de ayrıca bir DLC var diye biliyorum.
Beni sürükleyecek bir strateji oyununa başlamak istiyorum. Halihazırda Steam'de EU4 var ama bu oyunlara yeni başlayacağım. Sizce HOI4'e veya başka bir strateji oyununa para vermeli miyim (EU4 zor diyorlar) ve DLC'lere sahip değilim. Başlangıç için DLC'ye ihtiyaç var mıdır? (EU4, HOI4 vs.)