Strateji oyunları başlangıç önerisi

HOI4'de özellikle önerebileceğimiz bir DLC yok senin oyun zevkine kalmış bence hangi ülkelerle oynamak istiyorsun büyük DLC'lerde oynanış mekaniklerinden hangisi sana daha cazip geliyor gibi. Bu arada 1.3K saatim var ve öğrenmesi kolay bir oyun sadece bazı mekanikleri çözmen zaman alabilir.

Age of Empires le başla bence. Ben onla başlamıştım.

Age of History 2 veyahut Civilization 5 ile başlamanızı tavsiye ederim. İkisi de kolay oyunlardır.

AOC2 strateji bile sayılmaz basıyorsun 10000 askeri kürşadın 40 çerisi gibi savaşıyorlar ülkeyi alıyorlar.

HOI4 ile başla oyunu öğrenince oyun çok kolay gelecek. Sonra açılırsın.

Güzel veya önerdiğiniz DLC'ler var mı hocam tam bilmiyorum ben şimdi not edeyim de alırken bir daha konu açmayayım.

Bana göre olması gereken 2 DLC incelemeler karışık olsa da güzel. Çeşitli oyun modları da bulunmakta günümüz modu 1. dünya savaşı modu kesinlikle denenmeli. Japon ve Çin savaşına da ilgi duyuyorsan onun için de ayrıca bir DLC var diye biliyorum.

Oynamak için fırsat ayıramadığım vakit bulamadığım Total War hummer 3 oyna.

Şimdilik bir EU4'e başlayacağım gece oyun hakkında bilgili bir arkadaş varsa Discord veya Steam verirse bayağı sevinirim.

Total War serisi ile başlamanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…