Strateji Oyunları İçin İşlemci Ve Anakart Tavsiyesi

Oyun için render işlemcisi almak mantıksız.
Hangi strateji oyunuymuş bu merak ettim 4790 yetmiyor ?

Kasa seçimi yanlış hocam. Yukarıda belirttiğim üç bileşeni seç. Kasa ve soğutucu pek iyi değil o seçtiğinin.

Ayrıca nedir bu X79 takıntısı, anlamıyorum. Render mi yapacaksınız üst düzey?

O kasayı almayın pompası rahatsız edecek seviyede ses yapıyor.

Oyun empire total war hocam. İ7-5930K render işlemcisi diye düşük performansmı verir? anlamadım. Neutral sizin bahsettiğiniz o üç bileşenle cm693 aynı fiyata geliyo hemen hemen ve su soğutmalı olduğu için tercih ediyorum.

Aynı fiyata gelmiyor, çok dikkatli bakın fiyatlara. Benim önerdiğim kasa ve güç kaynağı daha kaliteli. Ayrıca 212 Evo, o kasadaki soğutucudan daha iyi soğutuyor. O kasanın içindeki sıvı soğutmanın pompası ve fanı acayip gürültü yapıyor.

2011 soket işlemciler üst düzey Render işlemleri için alınıyor.

Seidon 120V ? onu kullanacağına hava soğutma kullan daha iyi başka bi kasa seçmelisin.

Bana kasa ve su soğutma önerebilirmisiniz? İşlemci hakkında da bişi derseniz sevinirim.

Strateji oyunlarında i7-5930K - i7-4790K hangisi daha iyi performans verir? Neutral o soğutucu işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Strateji oyunlarında i7-5930K - i7-4790K hangisi daha iyi performans verir? Neutral'ın önerdiklerini alıcam.

5930K fazla gelir, tekrar söylüyorum. Ayrıca anakart ve RAM, işlemci ile uyumsuz zaten. 5930K takamazsın.

5930K, Soket 2011V3'e sahip.
Bunun yanında X99 ve Soket 2011v3 anakart gerek.
DDR4 RAM'de tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…