Strateji Oyunları İçin İşlemci Ve Anakart Tavsiyesi

Daha önce FX 8350'li bir sistem topladım ve strateji oyunlarında sorun yaşadım. O yüzden intelin 6 çekirdekli işlemcisini tercih ettim. Sorun şurdaki x79 tabanlı bir sisitem mi? ya da x99 mu? kararsız kaldım. Dddr4 bellekler çok pahalı olduğu için x79 tabanlı toplamayı düşünüyorum.
Oyun için render işlemcisi almak mantıksız.
Hangi strateji oyunuymuş bu merak ettim 4790 yetmiyor ?

Kasa seçimi yanlış hocam. Yukarıda belirttiğim üç bileşeni seç. Kasa ve soğutucu pek iyi değil o seçtiğinin.

Ayrıca nedir bu X79 takıntısı, anlamıyorum. Render mi yapacaksınız üst düzey?

2- Seçtiğiniz kasa ve soğutucu ikilisi yanlış. Üstelik bir de pahalı güç kaynağı seçmişsiniz ve sistemin fiyatı iyice artmış. Şu üçlüyü seçin.

Seçim:
favicons
CORSAIR GRAPHITE SERİSİ™ 230T MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Seçim 2:
favicons
Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar (12V kanalından 600W, sisteme çok rahat yetiyor.)
Seçim 3
:
favicons
Cooler Master Hyper 212 Evo Lga775/1150/1155/1366/2011 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar

Elde ettiğiniz kazanç: 130 TL

Oyun empire total war hocam. İ7-5930K render işlemcisi diye düşük performansmı verir? anlamadım. Neutral sizin bahsettiğiniz o üç bileşenle cm693 aynı fiyata geliyo hemen hemen ve su soğutmalı olduğu için tercih ediyorum.

Aynı fiyata gelmiyor, çok dikkatli bakın fiyatlara. Benim önerdiğim kasa ve güç kaynağı daha kaliteli. Ayrıca 212 Evo, o kasadaki soğutucudan daha iyi soğutuyor. O kasanın içindeki sıvı soğutmanın pompası ve fanı acayip gürültü yapıyor.

2011 soket işlemciler üst düzey Render işlemleri için alınıyor.

Bana kasa ve su soğutma önerebilirmisiniz? İşlemci hakkında da bişi derseniz sevinirim.

Strateji oyunlarında i7-5930K - i7-4790K hangisi daha iyi performans verir? Neutral o soğutucu işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Strateji oyunlarında i7-5930K - i7-4790K hangisi daha iyi performans verir? Neutral'ın önerdiklerini alıcam.

5930K fazla gelir, tekrar söylüyorum. Ayrıca anakart ve RAM, işlemci ile uyumsuz zaten. 5930K takamazsın.

5930K, Soket 2011V3'e sahip.
Bunun yanında X99 ve Soket 2011v3 anakart gerek.
DDR4 RAM'de tabi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı