Strateji oyunu önerisi

• Konuyu başlatan aras52
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 202
Bütçe
farketmez
HOI4 öneririm hocam. Bütçe konusunda bir sıkıntı yoksa çok güzel oyundur. Singleplayer'ı ayrı güzel Multiplayer ayrı güzel şayet DLC almadan oynamanızı önermem çünkü oyunun kendi hali o kadar zevkli değil. Öğrenmek için bi 50 saat kadar DLC'siz oynamayı deneyebilirsiniz.

Rise of nations serisiyle başlamıştım strateji oyunlarına güzeldir.

HOI4 öneririm hocam. Bütçe konusunda bir sıkıntı yoksa çok güzel oyundur. Singleplayer'ı ayrı güzel multiplayer ayrı güzel şayet DLC almadan oynamanızı önermem çünkü oyunun kendi hali o kadar zevkli değil. Öğrenmek için bir 50 saat kadar DLC'siz oynamayı deneyebilirsiniz.

Hocam bu türde bir oyun ilk defa oynayacağım. HOI4 fazla zor diye duymuştum başlangıç için.

Hocam bu türde bir oyun ilk defa oynayacağım. HOI4 fazla zor diye duymuştum başlangıç için.
Yani ben de ilk defa HOI4 ile başlamıştım biraz zorlanmıştım. Çabuk öğrenmek için multiplayer oynamıştım ben, insanlar yardımcı oluyor. Çok uzun sürmez öğrenmeniz hocam 50 60 saat kadar oyunun temelini öğrenirsiniz. 100 saate kadar biraz zorlanırsınız sonrası çorap söküğü gibi geliyor.

2005ten beri çok strateji oyunu oynadım. Rome TTW serisine dadandım, aoe2yi ünide öğrettiler. Ama HOI4 başka bir şey. Bulaşmayın. Hani oyunu öğrendikçe dünya düzeni hakkında daha da bilgili hissediyorsunuz. Öğrenme eğrisi çok dik.

Aoe 2'dir, rise of nations'tır, Generalst'tir, red alert 2dir bunlar zevkli RTS'ler. TBS'ler var ttw serisi buna iyi örnek.

HOI4 öneririm ama çok zor.
COH öneririm, öğrenmesi ve oynaması daha kolay. 2. dünya savaşı seviyorsan COH iyidir.
Kale inşa etme-savunma tarzı istersen de Stronghold serisine bakabilirsin.

HOI4 ve EU4/5 öneririm eğer tam zamanlı çok oyunculu desteği de ararsanız, yoksa Age of History 2 ve 3'te iyidir. HOI4'ü öğrendikten sonra cidden çıkasınız gelmiyor, hele DLC ile oynarsanız her ülkenin neredeyse 5 6 yolu olduğundan merak ve deneme duygunuz sürekli canlı kalıyor. 2K saati geçmiş mesela benim 3 yılda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı