Stratejik Bombardıman Uçağı B-1B’lerin Uçuşu Durduruldu

114187

Kilopat
Amerikan Hava Kuvvetleri, (USAF) B-1B stratejik bombardıman uçağı filosunun uçuşlarını durdurdu. Uçuşların durdurulmasının sebebi ise, uçağın inişinde kullanılan fren paraşüt sistemleri ile ilgili teknik sorunların tespit edilmiş olması.

Buna benzer bir vaka olan fırlatma koltuğu sorunu da geçen yıl gündeme gelmişti.

Silah Sistem Operatörü'nün koltuğunda arıza tespitinden sonra B-1B'ler yere indirilmişti.

381506

Bazı Kaynaklar,

Stratejik bombardıman uçağı B-1B’lerin uçuşu durduruldu

B-1B’lerin uçuşları durduruldu

Eski bir olay değil miydi bu? Sanki hatırlıyorum böyle bir şey ve konusunu açmış da olabilirim ama mobilde olduğum için kontrol edemedim ama yanılıyor da olabilirim tabii.
Eski bir olay değil miydi bu? Sanki hatırlıyorum böyle bir şey ve konusunu açmış da olabilirim ama mobilde olduğum için kontrol edemedim ama yanılıyor da olabilirim tabii.
Yok, eski olan fırlatma koltuğu olayıydı.

https://defence-blog.com/news/u-s-a...-discovering-a-parachute-rigging-problem.html

The Air Force has grounded all its B-1B bombers — again — over an issue with the ejection seats

Bu olay daha dün gerçekleşti.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı