Merhaba, Stray 10 Ağustos'ta Xbox konsollarada gelecek, oyunu merak ediyordum ancak PS veya PC platformuna sahip olmadığım için oynayamadım ve fiyatı çok yüksek geldi. Şu an Microsoft Store'da 316 lira ön sipariş tutarı var. PS Store'da ise 195 lira fiyatı var. Aradaki fark çok geldi, sizce bu parayı hak eder mi alınabilir mi?
Hocam o oyun bence direkt yayıncı oyunu 5 ile 10 saat oynanışı var diye biliyorum değmez 316 TL'ye 1 kere oynar salarsınız çok da bir şey kazanmazsınız bence en sevdiğiniz yayıncıdan izleyin oyunu öylede tadı çıkıyor ve RDR2 satın alın bence Xbox'da RDR2 oynamak aşırı keyifli.
Hocam o oyun bence direkt yayıncı oyunu 5 ile 10 saat oynanışı var diye biliyorum değmez 316 TL'ye 1 kere oynar salarsınız çok da bir şey kazanmazsınız bence en sevdiğiniz yayıncıdan izleyin oyunu öylede tadı çıkıyor ve RDR2 satın alın bence Xbox'da RDR2 oynamak aşırı keyifli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.