Sürprizbozan Stray'i bitirdim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cidden... Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama CoD MW 2'den daha çok zevk aldım çok güzeldi. Bugün başlayıp sadece yemek yiyerek ara verdim oyuna. Çok etkilendim, çok güzel bir hikaye umarım tüm robotlar kurtulmuştur birkaçı hariç . B-12'nin ölmesi çok üzdü gözlerim dolacaktı her zaman birilerinin ölmesi mi gerekir .
Daha çok şey yazılır ama okuması da sıkıcı olur keşke finalinde kedi dostlarımızı da görseydik dış dünyayı da görseydik. O bilgisayar dehası arkadaşın evindeki sayı kadar günden sonra neler değişmiş görseydik . Kaygısı olanlar direkt almalı bence.

Çok uzun yıllar önce Multiplayer'ın TV yayınında bu oyunla alakalı bir şeyler izlediğimi hatırlıyorum. O zamanlar tabii geliştirme aşamasındaydı sanırım. Bu oyun mu emin değilim ama öyle kalmış aklımda.

Hocam nasıl bir kıyaslama bu MW2 biftek yedim ama elma daha güzeldi demek gibi bir şey

Dosya Ekleri

• Screenshot_27.png
    4 MB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_28.png
    3,6 MB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_29.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_30.png
    3,9 MB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_31.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_32.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_34.png
    15,8 KB · Görüntüleme: 79
Eğlendim dedim kıyaslamadım şu daha iyi diye.

...........

Oyunun konsept olarak ilginç olmasından dolayı zamanında Undertale yapıldığı gibi bunu da çok gereksiz yere şişirip abartacaklardır ki öyle görünüyor şimdiden. Herkese hitap edecek bir oyun değil kesinlikle. Seveni sever ama pek diğer oyunlarla da kıyaslanacak bir tarafı yok içerik olarak.

Tüm yayıncılar bu oyunu oynayacak kesin zaten de. Cidden milyarlar harcanan oyunlardan daha çok zevk verdi. Hiçbir oyun herkese hitap etmez zaten. Silah oyununu sevene CoD BF hitap etmez açık dünya sevmeyene GTA RDR hitap etmez

Dediğim gibi bazı insanlar böyle basit şeyleri seviyorlar. Herkese göre değil. Ben oynamam mesela böyle bir oyunu.

Bu oyunla birlikte ileride daha çok kedili köpekli oyun göreceğiz muhtemelen Şahsen ben Stray'i oldukça beğendim, görsel açıdan da tatmin edici zevkli bir deneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…