Sürprizbozan Stray'i bitirdim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bir kedinin gözünden oynadığın bir oyun ne kadar iyi bir hikaye anlatabilir ki? Mesele oyunun kısa olması da değil. İsterse 50 saat olsun yine etmez zaten 5 saatten fazla bu oyuna kimse katlanamazdı muhtemelen. Açıkçası hikayesini bırak sırf işte sevimli bir kedi ekleyelim oyuna biraz da iyi bir grafik motoruyla destekleyip hayvan severlere satarız diye yapılmış mantıkta bir oyun.

Pek alakası yok. Yarım saat oynadım oraya kedi yerine başka bir karakter de koysan ilgi çekerdi, Kena: Bridge of Spirits güzel olduğu için tuttu örneğin bu da aynı kalıpta bir oyun. Güzel bir alt metin konulmuş, bulmacalar vb. de güzel. Burada kontrol ettiği karakterin insan olmayan bir canlı olmasının hikayeyi ileride tamamlayacağını hissediyorsun. Kedi üzerinden pazarlama taktiği olsaydı çoktan yerden yere vurulurdu.

Pek alakası yok. Yarım saat oynadım oraya kedi yerine başka bir karakter de koysan ilgi çekerdi, Kena: Bridge of Spirits güzel olduğu için tuttu örneğin bu da aynı kalıpta bir oyun. Güzel bir alt metin konulmuş, bulmacalar vb. de güzel. Burada kontrol ettiği karakterin insan olmayan bir canlı olmasının hikayeyi ileride tamamlayacağını hissediyorsun. Kedi üzerinden pazarlama taktiği olsaydı çoktan yerden yere vurulurdu.

Emin ol eğer ana karakter insan olsa kimse yüzüne bile bakmazdı bu oyunun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı