Yarım saat falan oynadım güzel oyun beğendim. Görsellik falan tatlı bayağı. Ama çok büyük beklentilerle oynanabilecek bir oyun değil çıtır çerez gibi daha çok. Zaten kısa sürüyor.
Yarım saat falan oynadım güzel oyun beğendim. Görsellik falan tatlı bayağı. Ama çok büyük beklentilerle oynanabilecek bir oyun değil çıtır çerez gibi daha çok. Zaten kısa sürüyor.
Fakat işte sırf oyuna bir kedi koyduk tatlı gelin oynayın diye oyunda yapılmaz. Millet buna para veriyor. Böyle bir oyuna 160 lira vermekte saçma yani. 160 liraya indirimlerde RDR 2 alabiliyorsun.
Fakat işte sırf oyuna bir kedi koyduk tatlı gelin oynayın diye oyunda yapılmaz. Millet buna para veriyor. Böyle bir oyuna 160 lira vermekte saçma yani. 160 liraya indirimlerde RDR 2 alabiliyorsun.
Bir kedinin gözünden oynadığın bir oyun ne kadar iyi bir hikaye anlatabilir ki? Mesele oyunun kısa olması da değil. İsterse 50 saat olsun yine etmez zaten 5 saatten fazla bu oyuna kimse katlanamazdı muhtemelen. Açıkçası hikayesini bırak sırf işte sevimli bir kedi ekleyelim oyuna biraz da iyi bir grafik motoruyla destekleyip hayvan severlere satarız diye yapılmış mantıkta bir oyun. Steam'da bu konuda çok kötü bir platform. Saçma sapan oyunları böyle çok fazla göze sokuyorlar kullanıcılar da keza çok fazla olumlu incelemelerle yanıltabiliyor. Baktım ama yerinde ve düzgün eleştiriler yapanlarda olmuş sayfasına. Korsan olarak oynanır ama para verip alınmaz bu oyun 10-15 lira olmadıktan sonra.
CoD MW 2'den daha çok zevk verdi deyince sanki iki aynı tür oyunmuşta karşılaştırılıyormuş gibi anlaşılıyor. Gayet normal de öyle anlaşılması. Acayip alakasız oyunlar.