Oğuzhan Yaman
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Eski bilgisayarımı 6 sene kullandıktan sonra bu bilgisayar, güncel oyunları kaldıramamaya başladı. Ben de bu sebepten dolayı yeni bir bilgisayar almayı uzun zamandır istiyorum. Bundan önce hiç bilgisayar toplamadım ve bu konuyla ilgili bilgim de 0. Hazır fiyatlara da baktığımda performansın çok üzerinde fiyatlar görüyorum. Önceden de dediğim gibi bu konuda da 0 bilgim olduğu için siz arkadaşlara güvenmek istiyorum. 3.500 tl ye çıkabilicek bir bütçem var. Aslında Phoenix Oblivion adlı ürünü almayı planlıyordum ama onun da fiyatı 3.500 tl den 4.000 tl oldu. Bu 3.500 tl lik bütçemin içine monitör sığdırmanıza gerek yok. Tek istediğim bana önereceğiniz sistemin 16 gb ram e sahip olması ve yüksek kalitede bir ekran kartına sahip olması. Ben bu sistemi uzun süre kullanmayı düşündüğüm için yüksek performansta bir şey olmasını istiyorum. Bunun yanında normalde yayın yapıyorum ama yaparken oyunlarda çok düşük fps alıyorum. Yayın yaparken de yüksek fps istiyorum. En çok oynadığım oyun Counter-Strike Global Offensive'dir. Oynayanlar fps'nin ne kadar önemli olduğunu bilir. Şimdiden teşekkürler.