Stream Ve Kayıt Amaçlı Mikrofon Önerisi

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
YouTube, Twitch vb platformlarda kayıt yapmak sohbet edebilmek yayın yapmak amaçlı mikrofon tercihi yapmak istiyorum.
Bütçe Ortalama 150 TL Max olacak şekilde fiyatına göre daha doğal ses veren mikrofonlar tercih edeceğim tavsiyeleri ona göre yapalım lütfen.
Şimdi aranan özellikler
1)
Sesi doğal bir şekilde vermesi
Şöyle açıklayım bazı mikrofonlarda sanki kapalı bir dolabın içinden birisi konuşuyormuş gibi boğuk bir ses gelir bunun olmaması çok önemli.
2)Fiyat Peformans ürünü olarak tavsiyelere açığım mikrofonun türü değişebilir sorun değil önemli olan performansı bu bütçede en iyi performans amaç.
3)Çoğu YouTube kanalında sesin oldukça doğal bir şekilde geldiği
Mesela Donanım arşivi videoları, eastergamertv gibi Mehmet Üzüm'ün
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki kondenser mikrofonu ki çok pahalı bir mikrofondur kendisi o yüzden aşırı tepki vermeyin anlattığım şeyi anlamaya bakın lütfen, bu tip ses kalitesi benim için daha kullanışlı olacaktır çünkü ses o ortamdaki doğallığını kaybedince kulağıma çok kötü geliyor. Kayıt yapacak dahi olsam bazen canımı sıkıyor.
Not: bir de sorum olacak bazı mikrofonlar var kulaklıkla gelen ses kalitesi çok iyi olduğu idda ediliyor bu istediğim tipte sesi bana verir mi?
Örnek olarak gördüğüm mikrofonları gösteriyim
1)Sharkoon B1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
2)Boya BY-M1
3)Yaka mikrofonu (Sanırım markası Rode) Smartlav Plus
4)BM 800
Tavsiyelerinize elimden geldiğince ilgi vermeye çalışacağım o sebeple lütfen düzgün araştırılmış bilgilerle tavsiyelerinizi verin şimdiden elinize sağlık beklemedeyim :) .

Son düzenleyen: Moderatör:
BM800 Phantom Power olmadan düzgün kullanılamıyor diye biliyorum. Lastvoice BM300 öneririm. 150₺ civarında fiyati var. USB ile tak çalıştır olarak kullanabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı