Stream ve Oyun bilgisayarı

• Konuyu başlatan Lifad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.855

Lifad

Hectopat
Arkadaşlar bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bütçe SIKINTI değil. OC'li bir sistem istiyorum. Stream ve oyun oynanacaktır. Makinada yardımlarınızı beklıyorum. Teşekkürler.

Arkadaşlar bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum bütçe SIKINTI değil.OC'li bir sistem istiyorum.Stream ve oyun oynanacaktır makinada yardımlarınızı beklıyorum teşekkürler

Arkadaşım öncelikle sen bütçe sıkıntı değil dersen sana SLI GTX690, Xeon PC, birkaç tane SSD ve HDD, 1000 TL'lik kasa öneren arkadaşlar olacak. Sıkıntı değil dendiğinde böyle yapılması normal tabii ki. Sen net olarak bir aralık belirt ona göre tavsiye yapalım.

M.CaN onuda biliyorum asus türkiyenin elinde var ama son kullanıcıya satışları yok.

- - - Güncellendi - - -

Hemencik de arkadaşa karşı böyle tavır almayın. Önerinizi yapın geçin. Sütten ağzımız yandı, yoğurdu da üfleyerek yememiz gerek ama siz de yoğurt kâsesini fırlatıyorsunuz resmen. :D

Teşekkürler.

Recep abinin videosuna bir bakın isterseniz. 5000 TL'lik bir PC topladılar. Hatırladığım kadarıyla: 16 GB RAM,4 GB Ekran Kartı, İ7 İşletim Sistemi, 2 TB Hard Disk (2'den az yada çok olabilir emin değilim ) Ana Kart olarak MSI kullanmışlardı yanılmıyorsam.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı