Streamer Life Simulator'de para sıkıntısı çekiyorum fazladan 1 mikrofon, tuvalet ve eski monitör var. Bunları satabiliyor muyuz? (Oyun orijinal son sürümde)
İlaç satan ilk evin sağ çaprazındaki satıcıya elindeki eşyaları satabilirsiniz.Streamer Life Simulator'de para sıkıntısı çekiyorum fazladan 1 mikrofon, tuvalet ve eski monitör var. Bunları satabiliyor muyuz? (Oyun orijinal son sürümde)
Evin çapraz ilerisinde bi' adam var. Yanına yaklaşınca zaten şarkı çalıyor oradan anlarsın. O adama satabilirsin.
Telefondaki yol yardım uygulamasından yakıt dolduruluyor da oradan doldurmak çok pahalı yaÇok teşekkür ederim tam şimdi de araçla yolda kaldım![]()
Telefondaki yol yardım uygulamasından yakıt dolduruluyor da oradan doldurmak çok pahalı ya![]()
Evet sağlık biterse hastanelik oluyorsun 1000TL alıyorlar. Hap da çok ucuz değil o da 200TL. Sağlık önemliOnu biliyorum doldurdum artık yapacak bir şey yok, sağlığım çok düştü hap mı almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.