Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bobmarleymustafa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Facebook'ta canlı yayın açmak istiyorum. Streamlabs'ı indirip kurdum. Ayarları yaptım. Her şey buraya kadar güzel ama Alertbox'da bağış ve abone animasyonlarını düzenlemeye geldiğimde program beni çıldırtıyor.. GIF, fotoğraf falan yükleyebiliyorum. Fakat iş sese geldiği zaman yüklemiyor. Streamlabs'ın sunduğu Prime olmayan sesler çok iğrenç. Onların yerine kendi yaptığım bir sesi istiyorum ama yükleyemedim. Acaba Prime olmadığım için mi?

Çözüm
Sorunun çözümünü gözden kaçan ufak bir detay ile buldum :) Ses dosyalarının Streamlabs'e yüklenebilmesi için OGG formatında olması gerekmekteymiş. Streamlabs'in kendi sitesinde böyle bir bilgi buldum ve denedim. MP3 formatında kabul etmediği dosyayı OGG olarak kabul etti ve sorunsuz çalışıyor. Uzun lafın kısası; ses dosyanız OGG formatında olmak zorunda.
Aynı sorun bende de var. Herhangi bir Prime ibaresi bulunmamasına rağmen Ses Yüklenmiyor. Loading yazıyor fakat sonrası boş. Anlam veremedim ve çözüm de bulamadım internette.
İnşallah bilen birileri vardır yayına yeni başlayacağımdan aylık 11 dolar vermek büyük külfet prime geçince çözülüp çözülmeyeceğide belli değil.

Sorunun çözümünü gözden kaçan ufak bir detay ile buldum :) Ses dosyalarının Streamlabs'e yüklenebilmesi için OGG formatında olması gerekmekteymiş. Streamlabs'in kendi sitesinde böyle bir bilgi buldum ve denedim. MP3 formatında kabul etmediği dosyayı OGG olarak kabul etti ve sorunsuz çalışıyor. Uzun lafın kısası; ses dosyanız OGG formatında olmak zorunda.

Çözüm
Sorunun çözümünü gözden kaçan ufak bir detay ile buldum :) ses dosyalarının Streamlabs'e yüklenebilmesi için ogg formatında olması gerekmekteymiş. Streamlabs'in kendi sitesinde böyle bir bilgi buldum ve denedim. MP3 formatında kabul etmediği dosyayı ogg olarak kabul etti ve sorunsuz çalışıyor. Uzun lafın kısası; ses dosyanız ogg formatında olmak zorunda.

Deli olmak üzereyken yorumunu gördüm. Hay Allah razı olsun, iyi ki bu yorumu yapmışsınız, çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı