Merhaba arkadaşlar, ben yayın yapıyorum ve bağış takip gibi şeyler için Streamlabs kulanıyorum ama takipçi veya bağış geldiği zaman ekrana çıkmıyor sadece sesi geliyor. Ne yapmalıyım?
kaynaklarının dizilişiyle alakalıdır. Ekran yakalama ve oyun yakalamayı listede en alta al. Bu ikisinin altına kalan tüm kaynaklar ekrana verdiğin görüntünün arkasında kalır
Kaynaklarının dizilişiyle alakalıdır. Ekran yakalama ve oyun yakalamayı listede en alta al. Bu ikisinin altına kalan tüm kaynaklar ekrana verdiğin görüntünün arkasında kalır.
kaynaklar kısmında (alert box) uyarı kutusuna tıkla sağ tuş özelliklere bas. İhtiyacın olanlar açık mı görürsün orada. örneğin bağış geldiğinde oynatılıcak gif koyduysan + tuşuna tıkladığında altında gözükür. Streamlabs obs kullandığını varsayıyorum bunları söylerken.
Merhabalar aynı sorun bende de var ve kendim kurcalayarak sorunu çözdüm. OBS veya Streamlabs OBS'den ayarlar>gelişmiş>kaynaklar kısmına gelerek oradaki tiki kaldırıyoruz ve sorun çözülüyor.
Merhaba arkadaşlar, ben yayın yapıyorum ve bağış takip gibi şeyler için Streamlabs kulanıyorum ama takipçi veya bağış geldiği zaman ekrana çıkmıyor sadece sesi geliyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba bunun cok farkli nedenleri olabilir. Anladigim kadariyla yardimci olmak isterim.
-sahnenin yaninda ki kaynaklar kisminda kaynagin en altta olmasi ( en ustte olmasi lazim ) ki buna zaten dikkat ediyorsunuz ama yine de yazmak istedim
- ( bu bir tavsiyedir ) alert box da butun alert linklerini ayri ayri alarak obs e ekleyin followu ayri , sub i ayri bunlari ayri almak icin de hangi linki alicaksaniz o tikli olmasi lazim alert box ayarlar kisminda
- benim basima gelen sorun buydu test alertarinda sorun yok ama gercek bi follow geldigin de ekranda gozukmuyordu. Alert box ayarlarinin en alt kisminda +alert varlations bolumu var sizin yaptiginiz ayarlar yerine rast gee ayarlar ile gosterdigi icin ekranda gozukmuyordu onu iptal edince duzeldi sorunum . ins sorununuzu en kisa surede cozmeniz dilegiyle