Streamlabs bağış geldiği zaman ekranda görünmüyor

xienion

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben yayın yapıyorum ve bağış takip gibi şeyler için Streamlabs kulanıyorum ama takipçi veya bağış geldiği zaman ekrana çıkmıyor sadece sesi geliyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba Streamlabs kullanıyorum. Aynı anda 1'den fazla abone geldiğinde sesler üst üste takılı kalır gibi çalıyor en son tam çalıyor. Örneğin abone gelince hoş geldin sesi varsa 5 sub aynı anda gelirse ses ' ho ho ho ho hoş geldiniz' tarzı oluyor

Streamlabs'e girin. Son olaylar kısmında sağ üstte hoparlör işareti var. O kırmızı ise basın ona, düzelir.

Merhaba arkadaşlar, ben yayın yapıyorum ve bağış takip gibi şeyler için Streamlabs kullanıyorum ama takipçi veya bağış geldiği zaman ekrana çıkmıyor sadece sesi geliyor. Ne yapmalıyım?

Kankam daha demin buldum sorunu düzelltim al ben buldum sorunu

Dosya Ekleri

• obs hata düzelttim.png
    53,1 KB · Görüntüleme: 234
4 yıl geçmiş konunun üstünden ama günlerdir çözüm arıyordum ve sonda yazdığınız çözümle düzelttim kafayı yiyecektim gerçekten çok teşekkür ederim sırf teşekkür etmek için giriş yaptım yerli yabancı birsürü kaynakta çözüm bulamamıştım. Allah razı olsun.

Ne demek ben teşekkür ederim Baynogame'e de ilettim çözümü. Her şeyi kendim çözüyorum arkadaş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…