Çözüldü Streamlabs Bannerlord 2 kaydında mouse imleci farklı yerde gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alikurnaaz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i3 9100F CPU // GTX 1650 GPU // 16GB RAM // Samsung Odyssey G7 Monitör
Meslek
Yüksek Gerilim Elektrik Teknisyeni
Merhaba, Streamlabs ile Bannerlord oynunu kayıt aldım fakat videoyu izlediğimde oyundayken mouse farklı yerde tıkladığım yer farklı yerde görünüyor. Yüklediğim görseldedki gibi mouse ve tıkladığım yer farklı yerlerde. Bunun sorununu ve çözümünü bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 2023-02-07 05-23-59.mp4 8.02.2023 23_29_36.png
    2023-02-07 05-23-59.mp4 8.02.2023 23_29_36.png
    3 MB · Görüntüleme: 36
Oyun yakalamayı mı kullanıyorsunuz?
evet. pencere yakalama ile yapıyrdum bu sefer oyundan sonra videoyu izlediğimde çok fazla kasma oluyordu oyunda ama oyun oynarken sıkıntı olmuyor du

Hocam eğer sorununuz başka oyunlarda olmuyorsa Bannerlord kaynaklı bir sorun maalesef.

Sorununuzu çözebildiniz mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer sorununuz başka oyunlarda olmuyorsa Bannerlord kaynaklı bir sorun maalesef.

Bugün deneyemeyeceğim ya maalesef yarın sonucu yazarım size.

@Blannk şimdi farklı bir oyun açıp denedim ve normal oldu. Sorun Bannerlord'da galiba. Monitörüm 2K fakat Streamlabs 1080e ayarlı oyundada 1080 yaptım o yüzden mi acaba onun dışında farklı bir şey düşünemedim bunu da bir deneyeceğim şimdi.

Bugün deneyemeyeceğim ya maalesef yarın sonucu yazarım size.

@Blannk şimdi farklı bir oyun açıp denedim ve normal oldu. Sorun Bannerlord'da galiba. Monitörüm 2K fakat Streamlabs 1080e ayarlı oyundada 1080 yaptım o yüzden mi acaba onun dışında farklı bir şey düşünemedim bunu da bir deneyeceğim şimdi.

Şimdi denedim 2K'ya aldım oyunu düzeldi sorun. Fakat bu normalde olan bir şey mi yoksa 1080 ayarında da öyle olmaması mı gerekiyor anlamadım. Pek anlamam bu kayıt işlerinden falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün deneyemeyeceğim ya maalesef yarın sonucu yazarım size

@Blannk şimdi farklı bir oyun açıp denedim ve normal oldu. Sorun Bannerlord'da galiba. Monitörüm 2K fakat Streamlabs 1080e ayarlı oyundada 1080 yaptım o yüzden mi acaba onun dışında farklı bir şey düşünemedim bunu da bir deneyeceğim şimdi

Şimdi denedim 2K ya aldım oyunu düzeldi sorun. Fakat bu normalde olan bir şey mi yoksa 1080 ayarında da öyle olmaması mı gerekiyor anlamadım. Pek anlamam bu kayıt işlerinden falan.

O konu hakkında bir fikrim yok ama sorununuzu çözmenize sevindim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı