- Makaleler
- 12
Streamlabs üzerinden hesabıma tam yetki verdim. Sizce güvenilir mi? Kullanan birisi sorun yaşadı mı?
Öyle demeyin beyefendi, günümüzde büyük şirketler bile hacklenebiliyor.Bu paranoyanın çok üst düzey hali olmuş ya. Sistemin enfrastrüktürü bilmeden hacklenirse şu olur, bu olur vs. gibi söylemler ancak lafta kalır. Güvenilir bir servistir ayrıca, çoğu (hatta neredeyse bütün) yayıncılar kullanmaktadır.
Hacklenemez demedim ki zaten. Hangi datanın nasıl manipüle edilebileceğini bilmiyoruz diyorum, onu bilmediğimiz için de ne desek lafta kalır diyorum.Öyle demeyin beyefendi, günümüzde büyük şirketler bile hacklenebiliyor.
Yine de bu gibi şeylere güvenirken dikkat etmek gerekiyor. Yetki versek de sonradan kaldırmak en doğrusu.Hacklenemez demedim ki zaten. Hangi datanın nasıl manipüle edilebileceğini bilmiyoruz diyorum, onu bilmediğimiz için de ne desek lafta kalır diyorum.
Eh, pek değil. İşlevini yitirebiliyor çoğu fonksiyon.Yine de bu gibi şeylere güvenirken dikkat etmek gerekiyor. Yetki versek de sonradan kaldırmak en doğrusu.
O zaman YouTube API'sini kullanarak kendi yazılımımı geliştiririm.Eh, pek değil. İşlevini yitirebiliyor çoğu fonksiyon.
Mantıklı bu. Desteklerim fikriO zaman YouTube API'sini kullanarak kendi yazılımımı geliştiririm.
O zaman YouTube API'sini kullanarak kendi yazılımımı geliştiririm.
Mantıklı bu. Desteklerim fikri![]()
Beklemeyin, çünkü geliştirirsem kendime özel olur. Başkası bana mı güvenecek?Bekliyoruz hocam. Umarım başarılı olursunuz yazılımınızda.
Yav illa herkese açık mı olması gerek desteklememiz için?Beklemeyin, çünkü geliştirirsem kendime özel olur. Başkası bana mı güvenecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.