SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 15 Ağustos 2021 #1 Streamlabs üzerinden hesabıma tam yetki verdim. Sizce güvenilir mi? Kullanan birisi sorun yaşadı mı?
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 15 Ağustos 2021 #11 Savia dedi: Bu paranoyanın çok üst düzey hali olmuş ya. Sistemin enfrastrüktürü bilmeden hacklenirse şu olur, bu olur vs. gibi söylemler ancak lafta kalır. Güvenilir bir servistir ayrıca, çoğu (hatta neredeyse bütün) yayıncılar kullanmaktadır. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin beyefendi, günümüzde büyük şirketler bile hacklenebiliyor. Artı 0 Eksi
Savia dedi: Bu paranoyanın çok üst düzey hali olmuş ya. Sistemin enfrastrüktürü bilmeden hacklenirse şu olur, bu olur vs. gibi söylemler ancak lafta kalır. Güvenilir bir servistir ayrıca, çoğu (hatta neredeyse bütün) yayıncılar kullanmaktadır. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin beyefendi, günümüzde büyük şirketler bile hacklenebiliyor.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Ağustos 2021 #12 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Öyle demeyin beyefendi, günümüzde büyük şirketler bile hacklenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hacklenemez demedim ki zaten. Hangi datanın nasıl manipüle edilebileceğini bilmiyoruz diyorum, onu bilmediğimiz için de ne desek lafta kalır diyorum. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Öyle demeyin beyefendi, günümüzde büyük şirketler bile hacklenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hacklenemez demedim ki zaten. Hangi datanın nasıl manipüle edilebileceğini bilmiyoruz diyorum, onu bilmediğimiz için de ne desek lafta kalır diyorum.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 15 Ağustos 2021 #13 Savia dedi: Hacklenemez demedim ki zaten. Hangi datanın nasıl manipüle edilebileceğini bilmiyoruz diyorum, onu bilmediğimiz için de ne desek lafta kalır diyorum. Genişletmek için tıkla... Yine de bu gibi şeylere güvenirken dikkat etmek gerekiyor. Yetki versek de sonradan kaldırmak en doğrusu. Artı 0 Eksi
Savia dedi: Hacklenemez demedim ki zaten. Hangi datanın nasıl manipüle edilebileceğini bilmiyoruz diyorum, onu bilmediğimiz için de ne desek lafta kalır diyorum. Genişletmek için tıkla... Yine de bu gibi şeylere güvenirken dikkat etmek gerekiyor. Yetki versek de sonradan kaldırmak en doğrusu.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Ağustos 2021 #14 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Yine de bu gibi şeylere güvenirken dikkat etmek gerekiyor. Yetki versek de sonradan kaldırmak en doğrusu. Genişletmek için tıkla... Eh, pek değil. İşlevini yitirebiliyor çoğu fonksiyon. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Yine de bu gibi şeylere güvenirken dikkat etmek gerekiyor. Yetki versek de sonradan kaldırmak en doğrusu. Genişletmek için tıkla... Eh, pek değil. İşlevini yitirebiliyor çoğu fonksiyon.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 15 Ağustos 2021 #15 Savia dedi: Eh, pek değil. İşlevini yitirebiliyor çoğu fonksiyon. Genişletmek için tıkla... O zaman YouTube API'sini kullanarak kendi yazılımımı geliştiririm. Artı 0 Eksi
Savia dedi: Eh, pek değil. İşlevini yitirebiliyor çoğu fonksiyon. Genişletmek için tıkla... O zaman YouTube API'sini kullanarak kendi yazılımımı geliştiririm.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Ağustos 2021 #16 SadeceBirİnsanAHuman dedi: O zaman YouTube API'sini kullanarak kendi yazılımımı geliştiririm. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bu. Desteklerim fikri Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: O zaman YouTube API'sini kullanarak kendi yazılımımı geliştiririm. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bu. Desteklerim fikri
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.279 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 15 Ağustos 2021 #17 SadeceBirİnsanAHuman dedi: O zaman YouTube API'sini kullanarak kendi yazılımımı geliştiririm. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz hocam . Umarım başarılı olursunuz yazılımınızda. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: O zaman YouTube API'sini kullanarak kendi yazılımımı geliştiririm. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz hocam . Umarım başarılı olursunuz yazılımınızda.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 16 Ağustos 2021 #18 Savia dedi: Mantıklı bu. Desteklerim fikri Genişletmek için tıkla... glikojen dedi: Bekliyoruz hocam . Umarım başarılı olursunuz yazılımınızda. Genişletmek için tıkla... Beklemeyin, çünkü geliştirirsem kendime özel olur. Başkası bana mı güvenecek? Artı 0 Eksi
Savia dedi: Mantıklı bu. Desteklerim fikri Genişletmek için tıkla... glikojen dedi: Bekliyoruz hocam . Umarım başarılı olursunuz yazılımınızda. Genişletmek için tıkla... Beklemeyin, çünkü geliştirirsem kendime özel olur. Başkası bana mı güvenecek?
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Ağustos 2021 #19 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Beklemeyin, çünkü geliştirirsem kendime özel olur. Başkası bana mı güvenecek? Genişletmek için tıkla... Yav illa herkese açık mı olması gerek desteklememiz için? Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Beklemeyin, çünkü geliştirirsem kendime özel olur. Başkası bana mı güvenecek? Genişletmek için tıkla... Yav illa herkese açık mı olması gerek desteklememiz için?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 16 Ağustos 2021 #20 StreamLabs demek Twitch demektir. Elraenn, Kendine Müzisyen gibi bir çok ünlü yayıncıyı barındırıyor. Twitch namusu gibi koruyordur onu. Artı 0 Eksi
StreamLabs demek Twitch demektir. Elraenn, Kendine Müzisyen gibi bir çok ünlü yayıncıyı barındırıyor. Twitch namusu gibi koruyordur onu.