Streamlabs ne oluyor?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Ben daha önce hiç böyle bir şey duymadım ve kullanmadım. Ama bugün bana E-mail geldi. Ben hiç kullanmadım bu Streamlabs denen programı. Twitch'de falan kullanmış olabilirim bağlantılı mı acaba? Yani Twitchle mi alakalı yoksa mail adresim mi çalındı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Screenshot_20190915-174934_Gmail.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın yazılımı OBS'nin biraz daha gelişmiş sürümü diyebiliriz. Oyunlarla daha iç içe çalışıp veri çekebiliyor. Eklentileri var, mağazası var vs. vs.
Ben bunu kullanmadığım halde 2017 yılında kayıt olduğunuz için teşekkürler diye mesaj gelmiş. Bir de bu gün. Neden gelmiş anlamadım hiçbir şekilde bu yere kayıt olmadım.
Daha once indirmişsiniz ve giriş yapmışsınız. Gizlilik politakalarını güncelledikleri için bilgilendirme mesajı atmışlar. Bana da geldi aynısı ben de kullandığım için daha önce.
Daha önce herhangi bir şekilde video çekme veya yayın yapma gibi bir girişimim olmadı sıkıntıda bu zaten.

Ben bunu kullanmadığım halde 2017 yılında kayıt olduğunuz için teşekkürler diye mesaj gelmiş. Bir de bu gün. Neden gelmiş anlamadım hiçbir şekilde bu yere kayıt olmadım.

Daha önce herhangi bir şekilde video çekme veya yayın yapma gibi bir girişimim olmadı sıkıntıda bu zaten.

Hocam gelen kutunda Streamlabs'a ait iletileri bir arat; eğer herhangi bir üyelik onay tarzı vs. mesaj varsa üye olmuşsun ve hatırlamıyorsun demektir ya da dediğin gibi bir başka 2. kişinin mailine ulaşım imkanı var demektir; şifreni değiştirmek en sağlıklısı olur her açıdan.

Hocam gelen kutunda Streamlabs'a ait iletileri bir arat; eğer herhangi bir üyelik onay tarzı vs. mesaj varsa üye olmuşsun ve hatırlamıyorsun demektir ya da dediğin gibi bir başka 2. kişinin mailine ulaşım imkanı var demektir; şifreni değiştirmek en sağlıklısı olur her açıdan.
2017'den beri defalarca şifremi değiştirdim bugün de değiştirdim. :/. Arattığımda işte bir de kayıt olduğunuz için teşekkürler gibi bir mesaj çıkıyor. İlginç.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı