ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.854 Makaleler 3 Çözümler 10 26 Temmuz 2020 #1 Arkadaslar laptop kullanıcısıyım. İnternette streamlabs programına sağ tık yaparak ekran kartı ile açıyorlar. Fakat bende böyle bir seçenek yok ve Nvidia denetim masasındada bunu etkinleştirecek seçenek yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaslar laptop kullanıcısıyım. İnternette streamlabs programına sağ tık yaparak ekran kartı ile açıyorlar. Fakat bende böyle bir seçenek yok ve Nvidia denetim masasındada bunu etkinleştirecek seçenek yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 26 Temmuz 2020 #2 Oyunu pencereli tam ekran olarak açıp dener misiniz?
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.854 Makaleler 3 Çözümler 10 26 Temmuz 2020 #3 Freudel dedi: Oyunu pencereli tam ekran olarak açıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O şekilde oluyor alternatif cozumden ziyade tam ekranda daha çok performans aldığım için tam ekran çözümü arıyorum teşekkürler
Freudel dedi: Oyunu pencereli tam ekran olarak açıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O şekilde oluyor alternatif cozumden ziyade tam ekranda daha çok performans aldığım için tam ekran çözümü arıyorum teşekkürler
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 27 Temmuz 2020 #4 ftftc_ dedi: O şekilde oluyor alternatif cozumden ziyade tam ekranda daha çok performans aldığım için tam ekran çözümü arıyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla... Tam ekran çözümü yok gibi sanırım dostum, benim bildiğim yayıncıların hepsi oyunları pencereli tam ekranda oynuyorlar.
ftftc_ dedi: O şekilde oluyor alternatif cozumden ziyade tam ekranda daha çok performans aldığım için tam ekran çözümü arıyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla... Tam ekran çözümü yok gibi sanırım dostum, benim bildiğim yayıncıların hepsi oyunları pencereli tam ekranda oynuyorlar.