jjanberk Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 39 25 Mart 2025 #1 Merhaba, OBS üzerinden Streamlabs'i de entegre ederek yayın açmaya çalışıyorum. Donate, follower vs. bildirimleri 2-3 defa sekerek çalıyor. İki gündür uğraşıyorum bir türlü düzeltemedim. Not: Hayır, yayın tekrarından sekmiyor.
Merhaba, OBS üzerinden Streamlabs'i de entegre ederek yayın açmaya çalışıyorum. Donate, follower vs. bildirimleri 2-3 defa sekerek çalıyor. İki gündür uğraşıyorum bir türlü düzeltemedim. Not: Hayır, yayın tekrarından sekmiyor.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 25 Mart 2025 #2 Sesler sana da geldiği için senden tekrar yayına sekiyor haliyle.
jjanberk Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 39 25 Mart 2025 #3 Shinoa dedi: Sesler sana da geldiği için senden tekrar yayına sekiyor haliyle. Genişletmek için tıkla... Yayını açmadan test alert ile test ediyorum yine sekiyor.
Shinoa dedi: Sesler sana da geldiği için senden tekrar yayına sekiyor haliyle. Genişletmek için tıkla... Yayını açmadan test alert ile test ediyorum yine sekiyor.
V Vigahugr Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #4 Obs üzerinden sorun yaşadığın sahne(ler)de bulunan kaynaklar ve ses karıştırıcı kısmının görselini iletebilirsen yardımcı olabilirim.
Obs üzerinden sorun yaşadığın sahne(ler)de bulunan kaynaklar ve ses karıştırıcı kısmının görselini iletebilirsen yardımcı olabilirim.
jjanberk Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 39 25 Mart 2025 #5 Vigahugr dedi: OBS üzerinden sorun yaşadığın sahne(ler)de bulunan kaynaklar ve ses karıştırıcı kısmının görselini iletebilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Çareyi Streamlabs Studio'ya geçerek buldum. OBS'de attığım her adımda hata aldım. Desteğin için teşekkür ederim.
Vigahugr dedi: OBS üzerinden sorun yaşadığın sahne(ler)de bulunan kaynaklar ve ses karıştırıcı kısmının görselini iletebilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Çareyi Streamlabs Studio'ya geçerek buldum. OBS'de attığım her adımda hata aldım. Desteğin için teşekkür ederim.