Streamlabs'da yayın donuyor

FT32566

Hectopat
Aga Streamlabs'ten yayın yaptım videoda donma yok fakat yayın donmuş sürekli bu sorunu nasıl düzeltirim? OBS'den buna geçtim OBS'ten bıktım için OBS'de de donma sorunu vardı düzelttm ama bunda nasıl düzelteceğim bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Streamlabs direk OBS'i kopyalamış zaten OBS acik kaynak kodlu olduğu icin adamlar çaktırmadan almış yani 2side aynı OBS'den bıktıysanız Streamlabs neden geçtiniz ayrıca OBS muadili bir program yok o kalitede o özeliklere sahip, bence OBS'e geri geçin çünkü Streamlabs cidden çok daha kötü.

Streamlabs direk OBS'i kopyalamış zaten OBS acik kaynak kodlu olduğu icin adamlar çaktırmadan almış yani 2side aynı OBS'den bıktıysanız Streamlabs neden geçtiniz ayrıca OBS muadili bir program yok o kalitede o özeliklere sahip, bence OBS'e geri geçin çünkü Streamlabs cidden çok daha kötü.

OBS'i açınca birden bir oyun çöküyor veya başka bir şey oluyor. Başka programda böyle bir şey olmuyor.

Bu işlemci ve ekran kartı ile zor maalesef, NVIDIA olsa biraz kurtarırdın GPU'dan yayını verip ama AMD de olmuyor galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı