Arda Korludağ
Kilopat
Başlıkta gördünüz. İkisde aynı işi yapıyor. O zaman neden 2 tane var.
streamlabstta chati gorebiliyorsunBaşlıkta gördünüz. İkisde aynı işi yapıyor. O zaman neden 2 tane var.
Kullanıcılara kendilerine en yakın tarayıcıyı bulması için seçenekler sunulmuş. Bende bunu soruyorum 3 tarayıcı da aynı işi yapıyor. OBS ile Streamlabs'ta aynı işi yapıyor o zaman neden Streamlabs veya OBS var. 2 kayıt programınıda aynı şirket yapmış. Ama tarayıcılar öyle değil. Google'ın 1 adet tarayıcısı var. Diğerlerinin de öyle.Opera ve Chrome'da aynı işi yapıyor o zaman neden Firefox var?
En iyisi hangisi oluyor şimdi? Hız, kalite, işlemciyi zorlama, kullanım kolaylığı vs. olarak.Streamlabs'in sunduğu özelliklere direkt olarak erişiyorsun, kayda değer başka özelliği yok ancak normal OBS'ten daha geniş çaplı şeyler sunduğu aşikâr.
sadece kullanim kolayligi farki varKullanıcılara kendilerine en yakın tarayıcıyı bulması için seçenekler sunulmuş. Bende bunu soruyorum 3 tarayıcı da aynı işi yapıyor. OBS ile Streamlabs'ta aynı işi yapıyor o zaman neden Streamlabs veya OBS var. 2 kayıt programınıda aynı şirket yapmış. Ama tarayıcılar öyle değil. Google'ın 1 adet tarayıcısı var. Diğerlerinin de öyle.
En iyisi hangisi oluyor şimdi? Hız, kalite, işlemciyi zorlama, kullanım kolaylığı vs. olarak.
Farklı ihtiyaçlara hitap etmek için.Kullanıcılara kendilerine en yakın tarayıcıyı bulması için seçenekler sunulmuş. Bende bunu soruyorum 3 tarayıcı da aynı işi yapıyor. OBS ile Streamlabs'ta aynı işi yapıyor o zaman neden Streamlabs veya OBS var. 2 kayıt programınıda aynı şirket yapmış. Ama tarayıcılar öyle değil. Google'ın 1 adet tarayıcısı var. Diğerlerinin de öyle.
En iyisi hangisi oluyor şimdi? Hız, kalite, işlemciyi zorlama, kullanım kolaylığı vs. olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.