Street Fighter mi yoksa Mortal Kombat mı?

Hikayesi bence çok tekrar ediyor adamlar son 4 oyundur senaryo uydurmaya çalışmış Mortal Kombat 11'i bitirdim 10 da bitirdim ama harbi hikayesi çok baştan yazılıp farklıymış gibi öne seriliyor.

Street Fighter'a hiç içim ısınamadı nedense benim bir indirimlerde yakalayıp oynamak lazım.

Street Fighter'a hiç içim ısınamadı nedense benim bir indirimlerde yakalayıp oynamak lazım.

Ben mobil oyunun seviyorum Mortal Kombat'ın eğlenceli geliyor bir de Street Fighter bana iğrenç geliyor.

Bu arada ikisi de efsanedir ya. Ryu ile hadouken çekmek...

Abi ben sevemiyorum Street Fighter'ı , Mortal Kombat'ı 7. oyundan beri oynadığım için mazisi var seviyorum 11'den sonra oynayasım gelmiyor.

Sırf RYU abimin kırmızı bandanası hürmetine oynanır hocam.

Abi ben sevemiyorum Mortal Kombat'ı 7. oyundan beri oynadığım için mazisi var seviyorum 11'den sonra oynayasım gelmiyor.
Hikaye falan tırışka oldu artık ya zaten. Maziye saygıdan oynanır. Scorpion abiye hürmet için, Raiden babaya saygı için. Eski sevgiliden kopamamak gibi bir şey.

Sırf ryu abimin kırmızı bandanası hürmetine oynanır hocam.

Hikaye falan tırışka oldu artık ya zaten. Maziye saygıdan oynanır. Scorpion abiye hürmet için, raiden babaya saygı için. Eski sevgiliden kopamamak gibi bir şey.

Mobil oyununu oyna daha zevkli bana göre + 2. oyunu çıkarsa Mortal Kombat'ın lui kang ile kavga ederiz büyük ihtimal boss olarak raidendan güç alıp onu hiçe sayması çok saçma.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
oyundaki repliklere bakınca bu da bunu kanıtlıyor.

Mobil oyununu oyna daha zevkli bana göre + 2. oyunu çıkarsa Mortal Kombat'ın lui kang ile kavga ederiz büyük ihtimal boss olarak raidendan güç alıp onu hiçe sayması çok saçma.
Benim mortal kombata dair hatırladığım tek hikaye Sub Zero Scorpion'un köyünü möyünü basıyordu falan filan. O kadar umursamadım hikayeyi bir süreden sonra.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
oyundaki repliklere bakınca bu da bunu kanıtlıyor.

Mobil eksik kalmış bana göre bir şeyler eksik.

Ne alaka?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı