Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.854 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Mart 2025 #41 MelihÖzer dedi: Öyle olur yüksek ihtimalle. Artık hikayesinden çok Mk'a saygı ve hürmetten oynanır. Genişletmek için tıkla... Ben sistem alacağım diye 2-3 ay önce 11 ve X aldım hala bekliyorlar
MelihÖzer dedi: Öyle olur yüksek ihtimalle. Artık hikayesinden çok Mk'a saygı ve hürmetten oynanır. Genişletmek için tıkla... Ben sistem alacağım diye 2-3 ay önce 11 ve X aldım hala bekliyorlar
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.526 Çözümler 34 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #42 Xitana dedi: Ben sistem alacağım diye 2-3 ay önce 11 ve X aldım hala bekliyorlar Genişletmek için tıkla... Ben RX 570 ile takılıyorum vallahi hocam ama şu an tek Wuthering Waves, Skyrim, MK1, Mount and Blade 2 oynuyorum onun üstüne çıkmıyorum hiç.
Xitana dedi: Ben sistem alacağım diye 2-3 ay önce 11 ve X aldım hala bekliyorlar Genişletmek için tıkla... Ben RX 570 ile takılıyorum vallahi hocam ama şu an tek Wuthering Waves, Skyrim, MK1, Mount and Blade 2 oynuyorum onun üstüne çıkmıyorum hiç.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.854 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Mart 2025 #43 İstanbul Trip dedi: Ben RX 570 ile takılıyorum vallahi hocam ama şu an tek Wuthering Waves, Skyrim, MK1, Mount and Blade 2 oynuyorum onun üstüne çıkmıyorum hiç. Genişletmek için tıkla... Bizde ne yapalım emektar laptop Intel UHD Graphics 600 ile sürünüyoruz
İstanbul Trip dedi: Ben RX 570 ile takılıyorum vallahi hocam ama şu an tek Wuthering Waves, Skyrim, MK1, Mount and Blade 2 oynuyorum onun üstüne çıkmıyorum hiç. Genişletmek için tıkla... Bizde ne yapalım emektar laptop Intel UHD Graphics 600 ile sürünüyoruz
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.526 Çözümler 34 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #44 Xitana dedi: Bizde ne yapalım emektar laptop Intel UHD Graphics 600 ile sürünüyoruz Genişletmek için tıkla... Eski oyunlar sultanlıktır heleki modlu skyrim
Xitana dedi: Bizde ne yapalım emektar laptop Intel UHD Graphics 600 ile sürünüyoruz Genişletmek için tıkla... Eski oyunlar sultanlıktır heleki modlu skyrim
MelihÖzer Centipat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.282 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #45 İstanbul Trip dedi: Eski oyunlar sultanlıktır heleki modlu skyrim Genişletmek için tıkla... Dovahkiin! Konu dışı olacak ama, Skyrim bir oyun değil, sanattır. Ralof adamın köküdür.
İstanbul Trip dedi: Eski oyunlar sultanlıktır heleki modlu skyrim Genişletmek için tıkla... Dovahkiin! Konu dışı olacak ama, Skyrim bir oyun değil, sanattır. Ralof adamın köküdür.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.526 Çözümler 34 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #46 MelihÖzer dedi: Dovahkiin! Konu dışı olacak ama, Skyrim bir oyun değil, sanattır. Ralof adamın köküdür. Genişletmek için tıkla... Ben genelde NSFW Skyrim modlarıyla oynuyorum Discord da bizimkiler o yüzden dalga geçiyordu benimle sitede
MelihÖzer dedi: Dovahkiin! Konu dışı olacak ama, Skyrim bir oyun değil, sanattır. Ralof adamın köküdür. Genişletmek için tıkla... Ben genelde NSFW Skyrim modlarıyla oynuyorum Discord da bizimkiler o yüzden dalga geçiyordu benimle sitede
marhesal Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #47 İstanbul Trip dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kendinden çok ben oynuyordum 100 level falan yapmıştım onu. Mortal Kombat'ın yeni oyunuda tekrara düşerse artık kötü konuşacağım adamlara bıktım ya. Genişletmek için tıkla... Adamlar yeni oyun yaptıkça batıyorlar Mk 1'in önce ki oyunu 11'den bir şeyler kapıp benzetselermiş daha iyi olurmuş geçmişe gitmeler antik kuntik şeyler yapmaları ne bileyim marvele benzettiler hikayeyi.
İstanbul Trip dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kendinden çok ben oynuyordum 100 level falan yapmıştım onu. Mortal Kombat'ın yeni oyunuda tekrara düşerse artık kötü konuşacağım adamlara bıktım ya. Genişletmek için tıkla... Adamlar yeni oyun yaptıkça batıyorlar Mk 1'in önce ki oyunu 11'den bir şeyler kapıp benzetselermiş daha iyi olurmuş geçmişe gitmeler antik kuntik şeyler yapmaları ne bileyim marvele benzettiler hikayeyi.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.854 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Mart 2025 #48 İstanbul Trip dedi: Ben genelde NSFW Skyrim modlarıyla oynuyorum Discord da bizimkiler o yüzden dalga geçiyordu benimle sitede Genişletmek için tıkla... Link gelir mi İstanbul Trip dedi: Ben RX 570 ile takılıyorum vallahi hocam ama şu an tek Wuthering Waves, Skyrim, MK1, Mount and Blade 2 oynuyorum onun üstüne çıkmıyorum hiç. Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey fark ettim mesajı 1000+ olan çoğu kişide iyi sistem yok
İstanbul Trip dedi: Ben genelde NSFW Skyrim modlarıyla oynuyorum Discord da bizimkiler o yüzden dalga geçiyordu benimle sitede Genişletmek için tıkla... Link gelir mi İstanbul Trip dedi: Ben RX 570 ile takılıyorum vallahi hocam ama şu an tek Wuthering Waves, Skyrim, MK1, Mount and Blade 2 oynuyorum onun üstüne çıkmıyorum hiç. Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey fark ettim mesajı 1000+ olan çoğu kişide iyi sistem yok
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.741 Çözümler 52 30 Mart 2025 #49 İstanbul Trip dedi: Gece sıkıldım, size bir soru, sizce Mortal Kombat mı yoksa Street Fighter mi? En iyi oyun hangisi? Genişletmek için tıkla... İkisinin de ayrı yeri var ama Mortal Kombat daha ağır basıyor.
İstanbul Trip dedi: Gece sıkıldım, size bir soru, sizce Mortal Kombat mı yoksa Street Fighter mi? En iyi oyun hangisi? Genişletmek için tıkla... İkisinin de ayrı yeri var ama Mortal Kombat daha ağır basıyor.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.526 Çözümler 34 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #50 Xitana dedi: Link gelir mi Bir de bir şey fark ettim mesajı 1000+ olan çoğu kişide iyi sistem yok Genişletmek için tıkla... Gelir bir gün
Xitana dedi: Link gelir mi Bir de bir şey fark ettim mesajı 1000+ olan çoğu kişide iyi sistem yok Genişletmek için tıkla... Gelir bir gün