Stremio eklentileri nasıl kurulur?

675849

Centipat
Arkadaşlar hepinize merhaba. Stremio adlı bir platform keşfettim. Torrent altyapısını kullanıyor fakat sunduğu imkanlar çok güzel. Benim bu platformla ilgili hiç bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows 11'e setup wizardı indirdikten sonra yükleyip giriş yapıyorum. Fakat sonrasında ne yapmalıyım?

İnternetinin tamamını kullanmıyor o yüzden gayet normal benim de 80 Mbps internetim var ve ona rağmen en fazla 3 MB/S ile indirme yapıyor. 4K hala tam olarak desteklemiyor sanırsam ben de onu anlamadım 1080p yağ gibi akarken 4K internetim iyi olmasına rağmen donup duruyor o yüzden ben hep 1080p izliyorum. Ses kalitesi ise o izlediğin kaynaktan kaynaklıdır hocam onu düzeltmek için de başka kaynağa geçip deniceksin. Ben bu zamana kadar çok film izledim bu uygulamadan ve iki kere falan karşılaştım ses sorunuyla onu da dediğim gibi başka kaynağa geçerek çözdüm. Başka kaynak dediğim de şu bak ekran görüntüsünü koydum aşağıya diyelim en üstteki sorunluysa bir alttakine geç o manada diyorum. Belki işine yarar diye kendi ayarlarımı ve eklentilerimi de koyayım.

Eki Görüntüle 2203438
Eki Görüntüle 2203437
Eki Görüntüle 2203435Eki Görüntüle 2203433
Eki Görüntüle 2203432

Eki Görüntüle 2203427

Turkio yok galiba kaldırıldı. Buna alternatif var mı peki?

Hala kullanıyorsanız hangi eklentileri kullanıyorsunuz bir de Torbox kullanıyor musunuz?
Ocak ayından beri alldebrid ile kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. En uygunu da alldebrid. Eklenti olarak da şunları kullanıyorum:

1755650013704.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı