Stremio'dan GOM Player'a aktarım?

Pelevin

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, biraz kafa karıştırıcı veya karışık olabilir sorum. Bilen bilir "Stremio" adlı uygulamayı, severek kullanıyorum çok güzel. Bilmeyene de tavsiye ederim ayrıca. Ama player'ından izlemeyi sevmiyorum o yüzden uygulama üzerinden sağ tıklayıp "İzle VLC" seçeneğiyle VLC'ye aktarıyodum otomatik altyazı falan herşey geliyo, ordan devam ediyordum. Player olarak GOM Player benim tercihim olduğundan dolayı, "ulan acaba yapabilir miyim?" diyip VLC'nin sistem dosyalarının olduğu yere, GOM Player'ın klasörlerini aktardım adlarını değiştirerek, işe yaradı ama VLC'de otomatik olarak gelen altyazı GOM Player'de gelmiyor. Acaba bunun bir çözümünü bulabilir miyiz?

Not : Gom'un kendi altyazı bulucusunu falan denedim, işe yaramıyor. Manuel olarak altyazı ekleyebiliyorum ama onda da senkronize problemi falan oluyor, ben uygulamanın bulduğu altyazının otomatik geçmesini istiyorum.

Şimdi denedim, bu arada harika bir uygulamaymış çok teşekkür ederim, Android'de yukarıda VLC simgesi var, ona tıklayınca tüm oynatıcılarla çalışıyor. Bende VLC yok, MX Player var, onda da açtı, alt yazıyı hemen buldu, yerleştirdi ve çok güzel bir şekilde oynattı. Bilgisayara kurmak için eve gitmem lazım, o zaman deneyip geri bildirim yapayım size.

Stremio'da güzel içerikler var mı ki ? Farkı ne ?

Eklenti tabanlı çalışıyor chrome gibi, torrent üzerinden indirmeden izletiyor. Dizi, film vs. Çok kullanışlı tavsiye ediyorum, bir dene istersen.

Rica ederim, beğenmene sevindim. Güle güle kullanın, çok iyi olur sizde deneyip geri dönüş yaparsanız. Benim için önemli olan pc açıkcası, telefonda çok bakmıyorum ama yine de arada iş görüyor.

Stremio süper bir uygulama fakat Türkiye dışında kullanıyorsanız çok dikkat etmelisiniz arkadaşlar. Malum her şeyi Torrent'ten çekip izletiyor. Mesela Avrupa ülkelerinde Torrent kullanmanın çok ciddi cezası vardır, dolayısıyla Avrupa'da bu uygulamadan izlerseniz çat diye ceza yersiniz. Türkiye için henüz böyle bir durum olmadığı için rahatlıkla kullanabilirsiniz tabii. Tam sömürmelik bir platform.

konuyu hortlatıcam fakat stremio daki altyazıları indirebilir miyiz? veya stremio bu altyazıları nereden çekiyor? Bazı filmlerin türkçe altyazısı henüz çıkmamışken stremio da bu filmlerin altyazıları mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…