Stremio'dan GOM Player'a aktarım?

Pelevin

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, biraz kafa karıştırıcı veya karışık olabilir sorum. Bilen bilir "Stremio" adlı uygulamayı, severek kullanıyorum çok güzel. Bilmeyene de tavsiye ederim ayrıca. Ama player'ından izlemeyi sevmiyorum o yüzden uygulama üzerinden sağ tıklayıp "İzle VLC" seçeneğiyle VLC'ye aktarıyodum otomatik altyazı falan herşey geliyo, ordan devam ediyordum. Player olarak GOM Player benim tercihim olduğundan dolayı, "ulan acaba yapabilir miyim?" diyip VLC'nin sistem dosyalarının olduğu yere, GOM Player'ın klasörlerini aktardım adlarını değiştirerek, işe yaradı ama VLC'de otomatik olarak gelen altyazı GOM Player'de gelmiyor. Acaba bunun bir çözümünü bulabilir miyiz?

1.png
2.png

Not : Gom'un kendi altyazı bulucusunu falan denedim, işe yaramıyor. Manuel olarak altyazı ekleyebiliyorum ama onda da senkronize problemi falan oluyor, ben uygulamanın bulduğu altyazının otomatik geçmesini istiyorum.

@emrdnl Sorunuzdan uzun süre geçmiş ama, içeriği açtıktan sonra çark simgesine basıp altyazıları indir derseniz indirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı