Stres Testi ve Düşündürücü Sıcaklık Değerleri

Casper WIN-400PS 400W Birde hazır sormuşken bu güç kaynağında 2 tane 6 pin çıkışı var mı? 20+4 yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper WIN-400PS 400W Birde hazır sormuşken bu güç kaynağında 2 tane 6 pin çıkışı var mı? 20+4 yazıyor.
Sorunuza cevabım yok fakat şüphelendiğim şey işlemciye yeterince enerji gitmemesi. ThrottleStop yükleyin, ayarları en yükseğe alın ve aktifleştirip test yapın. İşlemciye giden enerji miktarı 60-65 civarı değil ise sorun var demektir.
Ekleme : Testi ThrottleStop'dan yapın.

Sorunuza cevabım yok fakat şüphelendiğim şey işlemciye yeterince enerji gitmemesi. ThrottleStop yükleyin, ayarları en yükseğe alın ve aktifleştirip test yapın. İşlemciye giden enerji miktarı 60-65 civarı değil ise sorun var demektir.
Ekleme : Testi ThrottleStop'dan yapın.
Arayüz çok karışık. En yüksek derken hangilerini seçmeliyim? Birde açılışta uyarı verdi. İşlemciyi bozmasın?

Bu uygulamayı kullanmak CPU nun stabilitesini bozar. Kullanmak sizin sorumluluğunuzda gibisinden bir şey. Neyse, sorumluluğu üstleniyorum. Ayarları atarsanız sevinirim.
386929
Mavi yerleri açın ve en yüksek ayara getirin. Kırmızı yerleri işaretleyin (eğer diğerleri halihazırda işaretli değilse seçin) Sarı yerde çekirdeklerinizin bilgileri olacak. Alttaki W ve Temp değerlerine bakın. Alttaki TS Bench tuçuna basıp Çekirdek sayınız + 2 thread ile 128M test yapın. Bu sırada Temp ve W değerlerini gözlemleyin.

386956

@Teknik124 64, 256 ve 1024M tek vardı ve 64 yaptım. W bölümü de benim arayüzde mevcut değildi. FID çarpan mı bilmiyorum ama 6 nın üstüne çıkmadı. Zaten gerekte yok. İşlemci anakartın desteklediği en üst seviye işlemci.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı