Stres testinde atmayan PC oyundayken restart atıyor

ardakarapala

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba benim bilgisayarim restart atıp duruyor ama acıp direkt değil. Acıp Google, DC gibi uygulamalarda sorun yok, nadir ama genellikle oyunalarda restart atıyor ve PC acıldıgında goruntu gelmiyor. PC guc dugmesine basıp kapatıp acınca goruntu geliyor, ben cok sıkıldım bu sorundan artık, resmen her şeyini degistim. İlk basta eski bir ekran kartım vardı RX 570, onun yuzunden kapanıyor sanıyordum gittim ekran kartı aldım RX 7600 XT sonra restart devam etti, bilgisayarcıya verdim. O da dedi guc kaynagı yetersiz 650W vardı 850W taktı devam etti, cıldırdım. Gene aynı kisiye verdim dedi devam ediyor kapanmaya 3 4 gun baktı iste test cart curt dedi ki anakarta dengesiz akım ne bir şey dedi iste, kısacası anakartta sorun varmıs, sizce dogru mudur? Yani anakart 7-8 yıllık dogrudur ama oyuna falan girince niye kapansın ki...
Google'da falan istedigim kadar acık kalsın sorun yok, acaba anakart ısınınca bir şey falan mi oluyor diye dusunuyorum, sanmam ama alacağım gibi duruyor. Dereceleri soracaksanız hiçbir sorun yok yukteyken, bostayken falan. Cok iyi bilen kisiler yardımcı olursa sevinirim, sıkıntı durumdayım ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00