PC oyundayken restart atıyor

Daha fazla  
İşlemci RAM GPU %100 kullanım 2 saat boyunca stress testinde sıkıntı yaratmayan PC oyuna girdiğimde 1 saat sonra kendine restart atıyor. PSU yeni aldım, denemediğim şey bakmadığım konu kalmadı çözemedim hocalarım. Bir fikriniz var mıdır?

Sorun oyunla ilgili olabilir.

Oyun ile ilgili değilse ekran kartınızla ya da ekran kartı driveriniz ile ilgili. Düşük Low ayarlarda FiveM oynuyorsunuz, RTX 3060 ekran kartınız var ve GPU kullanımınız 100 %100 ve 99'larda geziyor, normal değil. Oyunu yeniden kurabilirsiniz, ekran kartı driverinizin bir alt sürümünü yükleyebilirsiniz. GeForce kullanıcısı olmadığım için önerilerim biraz kısıtlı kusura bakmayın.
Hocam estağfurullah ne kusuru. Ayarları fullemiştim siz öyle diyince ondan 100de 100 dür

FPS'i sınırlamayı deneyebilirsiniz hocam. GTA'nın motoru zaten sıkıntı bir de modlayınca daha da cozutabiliyor. 150 FPS'i geçmemesini sağlayın geçiyorsa eğer. FPS'i daha da sınırlarsanız işlemcinin yükünü daha da düşürmüş olursunuz.

FPS'i sınırlamayı deneyebilirsiniz hocam. GTA'nın motoru zaten sıkıntı bir de modlayınca daha da cozutabiliyor. 150 FPS'i geçmemesini sağlayın geçiyorsa eğer. FPS'i daha da sınırlarsanız işlemcinin yükünü daha da düşürmüş olursunuz.
Hocam bende oyun ile ilgili olduğunu düşünüyorum. İşkence ediyorum PC ye strese testinde herşey %100 kullanım sıkıntı yok ama fivemde res yiyor.

Darboğaz olunca reset atma olmaz. Detaylıca tüm sistemini belirt ilk olarak.
Reset derken kapanıp açılıyor mu normalce yoksa sanki elektirikler gitmiş gibi aniden sistem komple kapanıyor mu ?
7500 f
2x16 32 gb patriot Viper 6000mhz cl30 ram
Rtx 3060
Xpg Valor mesh 750w gold
500gb kioxia m2 ssd
Asus b650mk
Expo kapalı kullanıyorum

Ve kapanıp açılıyor hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri