STRIX G17 almaya değer mi?

Ĺegion 5 pro modelini almaya karar verdim, ben alana kadar daha iyi ürün seçenekleri belirirse o ürünleri de gözden geçiririm.
Üründe MUX switch olduğunu söylemişlerdi, yanında 2k monitör alıp keyfini sürerim.
Marka olarak RTX 3070'te en mantıklısı Lenovo Legion 7 Pro, ASUS ROG STRIX G17, alienware m15 r4 sebebini aşağıdaki linki inceleyip daha iyi anlayabilirsiniz.
Sitelerde gezinirken Legion 7 pro görmemiştim, mümkünse ürün linki atar mısınız?

Son düzenleme:

Ben 4K ekran almayı düşünüyorum bağlayıp 4K keyfini de yaşamak nasip olur inşaallah aslında herkese nasip olsun inan ki çok üzülüyorum =(

Pro olarak geçmiyor onu yanlış yazmışım 5 ile karıştırdım

İfadeler: T21
Güzel ürünmüş.
Amazon Almanya'dan Legion 5 pro ürününe bakıyordum, 17 bin TL gibi bir fiyatta olunca cazip geldi.

Legion 5 Pro'yu tercih edin bence de çünkü ekran kartı gücü diğer markalara göre fazla bu da %20'lere kadar FPS ve performansa artışına tekabul ediyor güzel seçim. Ben ABD de olsaydı Legion 5 Pro'yu alacaktım ama maalesef yok.

Almanya versiyonunda klavyede farklılık varmış o kadar, o sorunda bana çok koymaz. Klavye dilini değiştirip, farklı klavye bağlarım olur biter.

GE76 modeli nasıl acaba? 3070'te.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…