STRIX RX570 aniden donmalar

Bitmeliyse

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ROG STRIX RX570 8 GB OC ekran kartim hata veriyor sürekli. 2 kere garantiye gönderdim, bir şey yok dediler. Bütün testleri gecmis, verdigi hata ise söyle: Aniden donma, piksel hatasi. Sistem özellikleri: Intel Core i5-9400F, 16 GB DDR4, RX570 8 GB OC, 240GB SSD 500W.

Merhaba arkadaşlar. ROG STRIX RX570 8 GB OC ekran kartim hata veriyor sürekli. 2 kere garantiye gönderdim, bir şey yok dediler. Bütün testleri gecmis, verdigi hata ise söyle: Aniden donma, piksel hatasi. Sistem özellikleri: Intel Core i5-9400F, 16 GB DDR4, RX570 8 GB OC, 240GB SSD 500W.

Bilgisayarını Prime95 ve FurMark testine sok bakalım sorunun ne olduğu o şekilde anlaşılır. Eğer mavi ekran verirse ki bir sorun varsa vermesi muhtemel, dosyanı paylaşırsın bakılır. Memtest de yapmanı öneririm. Tüm bunları yapmadan önce mümkünse farklı bir ekran kartı ile denemeni öneririm, uğraştırmaz.

Bilgisayarını Prime95 ve FurMark testine sok bakalım sorunun ne olduğu o şekilde anlaşılır. Eğer mavi ekran verirse ki bir sorun varsa vermesi muhtemel, dosyanı paylaşırsın bakılır. Memtest de yapmanı öneririm. Tüm bunları yapmadan önce mümkünse farklı bir ekran kartı ile denemeni öneririm, uğraştırmaz.
Kardesim anlamiyorumki anlasam ayarlicamda beynim yaniyor yemin ederim

XFX RX 580 aldım, Serious Sam 2'de 20FPS'yi görünce iade etmeye çalıştım, kabul edilmeyince bir güzel parçaladım zaten bozuk diye sonra NVIDIA aldım.

Onun yerine kartının tam arızasını öğrendikten sonra garantiye gönderseydin. Her türlü alırlardı direk iade istersen sebep dusuk FPS olursa reddederler yıllarca AMD kullandım sorun yasamadım şu an nvidiadayım yıne sorun yasamıyorum sizlerde daha mantıklı çözüm üretseydiniz bence daha mutlu olurdunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı