FeaXXX Decapat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Kasım 2020 #1 Oyunu satın almama rağmen oyuna henüz girebilmiş değilim. Oyuna tıkladığımda açılmıyor. Tekrar tekrar denememe ragmen girebilmiş değilim.
Oyunu satın almama rağmen oyuna henüz girebilmiş değilim. Oyuna tıkladığımda açılmıyor. Tekrar tekrar denememe ragmen girebilmiş değilim.
Doctor Huhuha Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 497 29 Kasım 2020 #2 Steam'den oyun dosyalarını onarmayı deneyiniz. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 29 Kasım 2020 #3 Rapor oluşturup paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
KS KS FeaXXX Decapat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Kasım 2020 #4 Doctor Huhuha dedi: Steam'den oyun dosyalarını onarmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla... yeni yükledim dosyalarımıda ayrıca Doğruladım Yamete Kudasai dedi: Rapor oluşturup paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapıcagım hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevınırım Artı 0 Eksi
Doctor Huhuha dedi: Steam'den oyun dosyalarını onarmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla... yeni yükledim dosyalarımıda ayrıca Doğruladım Yamete Kudasai dedi: Rapor oluşturup paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapıcagım hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevınırım
ByKIRMIZI Femtopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 15 Yer İstanbul 29 Kasım 2020 #5 FeaXXX dedi: yeni yükledim dosyalarımıda ayrıca Doğruladım Onu nasıl yapıcagım hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevınırım Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı linkteki videoda, detaylı bir şekilde adım adım anlatılmaktadır. Videoyu izleyiniz.. Artı 0 Eksi
FeaXXX dedi: yeni yükledim dosyalarımıda ayrıca Doğruladım Onu nasıl yapıcagım hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevınırım Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı linkteki videoda, detaylı bir şekilde adım adım anlatılmaktadır. Videoyu izleyiniz..
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 29 Kasım 2020 #6 Attığım linkteki videoyu izleyerek yapabilirsin. Artı 0 Eksi