Stronghold Crusader vs. Portal 2

Heroxira1

Hectopat
Arkadaşlar, iki adet oyun alacağım ve hızlı karar vermem lazım çünkü yarın saat 8'de indirimler sona eriyor, seneler önce oynadığım herkesin çocukluk oyunu olan Stronghold Crusader'mi alınmalı? yoksa Portal 2'mi? Eğer Portal 2 alırsam senelere ihanet etmiş gibi hissedeceğim :D

İkisi aşırı farklı oyun ama strongholdu daha uzun saatlerce ve eğlenerek oynarsın aldığım hafta 30 saate yakın oynamıştım özellikle arkadaşınla vs atarsan veya birlik olup botlarla vs atarsan aşırı eğlenceli olur. Ki tek başına oynayınca da çok sarıyor. O yüzden bence stronghold.

İkisi aşırı farklı oyun ama strongholdu daha uzun saatlerce ve eğlenerek oynarsın aldığım hafta 30 saate yakın oynamıştım özellikle arkadaşınla vs atarsan veya birlik olup botlarla vs atarsan aşırı eğlenceli olur. Ki tek başına oynayınca da çok sarıyor. O yüzden bence stronghold.
Evet, ben hikayesiz alırsam sıkıldıkça girerim de diye düşünüyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı